100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 16 april 2024

Flat

De ontwerpers Alberto en Francesco Meda hadden met Flap al een zeer succesvol akoestisch paneel binnen de Snowsound® collectie. Ook bij de variant hierop genaamd Flat was het uitgangspunt het creëren van een akoestisch wandpaneel dat niet verstopt of bedekt hoefde te worden. Flat heeft in tegenstelling tot Flap een vlakke voorzijde en combineert de voordelen van tweezijdig akoestische panelen, licht van gewicht en de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Flat is meer dan een akoestisch paneel; het is een esthetisch hoogstaand designobject waarmee eindeloos gecombineerd kan worden.

Flat heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

De akoestische Flat panelen zijn 360º roteerbaar om de as van de montagesteun. Door de bevestigingsring aan de achterzijde van het paneel strak of losser aan te draaien zal het roteren zwaarder of lichter gaan. Naast roteren kunt u de panelen op de 10 cm. diepe montagesteun ook kantelen. Ook deze instelling is 'traploos'. Door het roteren en kantelen kunt u de panelen in iedere gewenste positie plaatsen.

De Flat panelen zijn verkrijgbaar in twee afmetingen. Het grondvlak is respectivelijk 38 x 73 cm. en 76 x 75 cm. Naast de wanduitvoering is er ook vrijstaande variant met 12 panelen. De afmetingen hiervan zijn: 38 x117 x 179 cm.

Snowsound® Technology De Flat panelen danken hun briljante akoestische eigenschappen aan de gepatenteerde Snowsound® technologie. Het voornaamste aspect van deze techniek is het gebruik van materiaal met verschillende dichtheid in hetzelfde paneel. Deze variabele dichtheid stelt het paneel in staat tot selectieve absorptie bij verschillende frequenties hetgeen resulteert in een optimale akoestische situatie voor de omgeving. Een opmerkelijk resultaat gezien de geringe maatvoering en dikte.

Meer informatie over dit product treft u aan op de Flat pagina

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.