100% Italian selected by Zero-Z design

donderdag 22 februari 2024

Special van Wogg13 The Coffee Tower

De multifunctionele kast van de Zwitserse ontwerper Hans Eichenberger, Wogg13 is nu ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering met Nespresso koffie apparaat. Deze Coffee Tower heeft een speciaal interieur dat helemaal is toegespitst op het gebruik als koffie meubel met Nespresso apparatuur. Het blad is inklapbaar en de stalen buitenschil kan volledig rondom de kast draaien.

Het voorjaar dient zich al aan...

Bij ons is het voorjaar al in aantocht getuige de introductie van ons nieuwste importprogramma MyYour; een zeer originele en karakteristieke collectie terras en buiten meubilair. Een van de boegbeelden van de MyYour collectie is de imposante buitendouche Dyno. Overigens zijn de meeste meubels uit deze nieuwe collectie ook uitstekend binnen toepasbaar.

Maxdesign steekt zich in het nieuw

Maxdesign heeft een drietal bestaande modellen in het nieuw gestoken. Er zijn nieuwe uitvoeringen en kleuren volgens de laatste mode trends voor The Stones, So Happy en de Moving krukken.

Wogg introduceert W42 en W43 van Jörg Boner

Wogg heeft twee modellen van de jonge veelbelovende Zwitserse ontwerper Jörg Boner in de collectie opgenomen. Het betreft een tafel, Wogg 43, en een stoel Wogg 42.

Nieuwe wachtbank Stripe

Tijdens de onlangs in Milaan gehouden Salone Del Mobile is de nieuwe wachtbank Stripe geïntroduceerd. De presentatie vond plaats tijdens het evenement Decode Elements in het Castello Sforzesco in het centrum van Milaan.

Bezoek onze collecties tijdens de Salone 2007

Vanaf 18 april tot en met maandag 23 april 2007 wordt in Milaan weer de jaarlijkse Salone Del Mobile gehouden. Deze meest toonaangevende internationale meubelbeurs wordt dit jaar voor de tweede keer buiten de stad in het nieuwe beurscomplex georganiseerd.

Loft Collection nu ook in walnoot leverbaar

De succesvolle Loft Collection is vanaf april 2007 ook leverbaar in walnoot. Daarnaast is de collectie uitgebreid met een aantal zeer interessante nieuwe modellen waaronder een home office bureau met kast, een aantal home cinema low boards met plasma tv wandpanelen en nieuwe ladenkasten.

Zero-Z design present op 100% design

Zero-Z design neemt dit jaar deel aan 100% Design in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. 100% Design is het enige vakevenement op het gebied van interieurdesign in Nederland en zal worden gehouden op 7-8-9 juni 2007.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.