100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 16 april 2024
boeken kasten

boeken kasten

Ons aanbod aan boekenkasten is zeer divers; u treft hier smalle vrijstaande kasten aan maar ook modulaire systemen waarmee u eindeloos kunt aanbouwen.

folder kasten

folder kasten

Wij maken hier onderscheid tussen kasten met schuine legborden of schappen en kasten waarbij folders op een opklapbaar legbord worden gepresenteerd.

vrijstaande kasten

vrijstaande kasten

Een klassikere onder de vrijstaande kasten is de kolom boekenkast Sapiens van Bruno Rainaldi. De Totem kast van Aico is vergelijkbaar maar heeft meer mogelijkheden.

bibliotheek kasten

bibliotheek kasten

In ons assortiment hebben wij een aantal modulaire kastsystemen die specifiek voor bibliotheekinrichting zijn ontwikkeld. Het betreft de systemen Text en Monnalisa.

winkel stellingen

winkel stellingen

Dankzij het uitgebreide aanbod aan accessoires zijn veel van onze kastsystemen geschikt om winkels in te richten. U treft ze aan in deze selectie.

cd/dvd kasten

cd/dvd kasten

Hierbij vragen wij uw speciale aandacht voor de Buddy cd kast. Een fraaia alumium kast waarin uw cd's stofvrij achter twee deuren met magnetische sluiting worden bewaard.

badkamer kasten

badkamer kasten

Bij de cd kasten vroegen wij uw speciale aandacht voor de Buddy. Bij de badkamerkasten graag uw aandacht voor de variant voor de badkamer: de Caddy.

kastsystemen

kastsystemen

Onze modulaire kastsystemen zijn multifunctioneel en zijn zowel projectmatig als particulier breed toepasbaar. Sommige systemen hebben een vrijstaande en wand uitvoering.

garderobe kasten

garderobe kasten

Hierbij moet u niet de linnenkast van vroeger verwachten. Het betreft hier open kasten met hang en leg voorzieningen.

inloop kasten

inloop kasten

De systemen Epomeo en Osso worden in combinatie met glazen schuifdeuren uit onze collectie veelvuldig gebruikt om een inloopkast mee in te richten.

wandmontage

wandmontage

Naast enkle van onze kastsystemen die gebruik maken van een wandrail zijn er ook een paar fraaie wandplanken met "blinde" montage.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.