100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021

Oxido finish bij MyYour

MyYour heeft een nieuwe afwerking geïntroduceerd: Oxido. Deze zeer bijzondere uitvoering met een speciale coating met oxidatie effect is leverbaar in twee uitvoeringen, roest of koper.

3 Nominaties voor Snowsound® voor de GDA 2016

De geluidabsorberende technologie van Snowsound® heeft wederom enkele nominaties ontvangen. Ditmaal voor de prestigieuze German Design Award. Maar liefst 3 van onze producten zijn genomineerd: President, Baffle en Pli.

Frames kamerscherm voor binnen en buiten

Frames is een element dat gebruikt kan worden als kamerscherm, wandpaneel of tuinscherm. Het paneel is zowel horizontaal als vertikaal toepasbaar. 

Agata traditionele vormgeving in een modern jasje

Agata is een eerbetoon aan traditie met toepassing van een moderne productietechniek. De in een rotatiemal vervaardigde lamp is maar liefst 180 cm. lang. De kap heeft aan de brede onderzijde een doorsnede van 80 cm. De voet heeft een diameter van 60 cm.

Tino; speelkamaraadje, kinderstoeltje, lichtobject

Tino is een kinderstoeltje en speelobject tegelijk. Door het silhouet van een olifant zullen kinderen zich direct geborgen voelen en zich kunnen inleven in hun spel. Dankzij het zachte lijnenspel zullen kinderen Tino gelijk opnemen in hun activiteit.

Nova Panca modulair zitobject

Nova Panca is een modulaire bench die ook bruikbaar is als bijzettafel. Karakteristiek aan de Panca zijn de schuine zijkanten.

Appia nieuwe Maxdesign stoel

De jonge Zwitser Cristoph Jenni tekende voor Maxdesign deze ranke stoel genaamd Appia. De stoel is stapelbaar en leverbaar met of zonder armsteunen. De zit en rug kunnen worden geleverd in polypropyleen of gefineerd gebogen multiplex.

President akoestiek met hoog aanzien

President is een bijzondere combinatie van architectuur en technologie en bied de gebruiker veel creatieve vrijheid.

Beppe tafel met bijzondere details

De tafel Beppe wordt gekenmerkt door een bijzondere combinatie van materialen en een aantal oogstrelende details.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.