100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021

Ook mooi zonder planten...

Tao is een van de twee aanvullingen in de collectie van MyYour die onlangs tijdens de Maison & Objet in Parijs zijn geïntroduceerd. De Tao potten worden gekenmerkt door een opvallende a-symetrische vormgeving en zijn ook zonder plant een lust voor het oog. Er zijn drie verschillende maten leverbaar in twaalf kleuren, waarvan zeven in hoogglans kunnen worden uitgevoerd.

Een kruk met mogelijkheden...

De collectie van MyYour wordt alsmaar breder en interessanter. De kruk met de naam Mr. Lem is wederom ontworpen door Moredesign. De kruk is stapelbaar en eveneens toepasbaar als onderstel voor een bijzettafel met een rond glazen blad. Mr. Lem is een van de twee aanvullingen in de collectie van MyYour die onlangs tijdens de Maison & Objet in Parijs zijn geïntroduceerd.

Queen of Love

Dat is de naam van deze fantastische zetel! De jongste aanwinst in de collectie van Zero-Z design. Een ontwerp van de gerenommeerde mode-ontwerpers Graziano Moro en Renato Pigatti. Deze twee in de Italiaanse modewereld groot geworden designers willen met de Queen of Love een meubel bieden waar je een goed gevoel van krijgt.

Photoshoot in Venice

Het zou zomaar een titel van een spannende suspense thriller kunnen zijn. In dit geval heeft het betrekking op de nieuwe brochure van MyYour. De foto's van de nieuwste producten en van een aantal reeds bestaande zoals Modi en Tulip zijn gemaakt in Venetië. De combinatie van de bijzonder producten van MyYour met het op zichzelf al zeer fotogenieke Venetië heeft tot een aantal prachtige foto's geleid.

Simple! Sliding Doors

Het wanden en deurenprogramma Simple! heeft een aantal zeer fraaie uitbreidingen gekregen. Naast glazen kasten en legborden voor de bestaande wanden zijn er onlangs in de showroom in Milaan een tweetal schuifdeursystemen geïntroduceerd onder de namen Pan en Slide. Beide programma's zijn kamerhoog, de deuren schuiven aan een zeer slanke plafondrail. Deze rail kan desgewenst in het plafond worden weggewerkt.

Nieuw tafelprogramma BYO

BYO is een tafelprogramma met pasklare oplossingen, uitgevoerd in aluminium met diverse glazen bladen. Leverbaar met en zonder kabeldoorvoer. BYO heeft een frame dat is samengesteld uit een driehoekig aluminium profiel en gegoten aluminium koppelstukken op de hoeken. Dankzij dit principe is het mogelijk om, binnen de maximale afmetingen, tafels te maken op ieder gewenste maat.

Shine; nieuwe verchroomde buroset

De nieuwe "zwaar" verchroomde buroset van het befaamde Japanse ontwerpduo Setsu & Shinobu Ito heeft een zeer passende naam; shine. De set bestaat uit vijf componenten. Ter aanvulling hierop is er ook een sousmain met telefoonhouder leverbaar in verschillende kleuren. Deze shine pad heeft een zeer bijzondere materiaalopbouw.

Dress like a chair

Onder dit motto heeft Wogg een brochure gewijd aan de succesvolle stoel van ontwerper Jörg Boner; W42. Dankzij de mogelijkheid om de bekleding van de stoel eenvoudig te kunnen wisselen, kun je de stoel als het ware "kleden" voor elke gelegenheid. Het frame van deze bijzondere stoel is vervaardigd van esdoorn hout en heeft conisch gevormde poten. Hierdoor oogt de stoel zeer gracieus. Het hout is naturel of zwart gebeitst.

Modulair buitenmeubilair

Modi is de nieuwste aanwinst in de collectie van MyYour en is onlangs tijdens de Salone del Mobile in Milaan geïntroduceerd. Modulair buitenmeubilair dat zeker ook binnen niet zal misstaan. Het programma omvat vijf componenten waarmee vrijuit kan worden gecombineerd. De basis wordt gevormd door een uit polyethyleen vervaardigd frame met aan de bovenzijde 12 vierkante uitsparingen.

Opruiming

Als gevolg van de herinrichting van onze showroom en de introductie van het Simple! wanden en deurenprogramma bieden wij tal van opstellingen en items aan tegen zeer scherpe prijzen.

Benvenuti a Milano

Over enkele weken is het weer zo ver. Het jaarlijks terugkerende hoogtepunt op het gebied van design; de Salone Internazionale del Mobile te Milaan. De 48e editie zal worden gehouden van 22 tot 27 april aanstaande. De door Zero-Z design vertegenwoordigde fabrikanten zullen op onderstaande lokaties hun nieuwe collecties presenteren:

Aanpassing van onze showroom in De Bilt

Nu het voorjaar dan eindelijk op gang is gekomen hebben de lentekriebels zich ook van ons meester gemaakt. Het heeft geresulteerd in plannen voor een flinke voorjaarsschoonmaak. En zelfs nog meer dan dat; we gaan een deel van onze showroom grondig verbouwen. Na deze verbouwing zal het wanden en deurenprogramma Simple! in al haar facetten te bewonderen zijn.

Maxdesign gaat onverstoord door...

Bij Maxdesign zet de groei van de collectie zich zonder probleem voort. Vanaf dit voorjaar zijn de volgende uitbreidingen een feit:Ricciolina en X3 in een volledig gestoffeerde uitvoering;Een nieuw tafelprogramma onder de naam Plato;Uitbreiding van June met de lage tafels Jay; en nog tal van andere aanvullingen en aanpassingen...

Stoel met verassende effecten

Kaleidos is het nieuwste product van Michele de Lucchi en Sezgin Aksu. De stoel valt op door de verassende effecten die de structuur in de zitting in combinatie met licht geeft. Bij de transparante uitvoering zorgt deze afwerking voor een dynamisch 3D effect. Bij de witte en de zwarte variant is het net alsof de stoel is bedekt met een glinstrerend zijde weefsel.

Big wint grote prijs...

Het door Marc Sadler ontworpen kastsysteem Big heeft de zeer prestigieuze Compasso D'Oro gewonnen. De Internationale jury was unaniem in haar beslissing om de 21ste editie van deze Italiaanse designprijs aan Big toe te kennen. De uitreiking van de Compasso D'Oro wordt georganiseerd door de ADI (de Italiaanse organisatie voor industrieel design).

Community set meer mans

De community set is vanaf heden niet meer alleen voor gezelschappen van 4 personen of minder geschikt. Er is een zeer fraaie uitbreiding met 6, 8 en 10 zitplaatsen. Naast de reeds bestaande componenten; stoel Mrs Rhonda en tafel Mr Teddy zijn vanaf heden ook de volgende nieuwe modellen leverbaar; stoel Lucy en tafel Joe. Deze tafel is leverbaar in drie afmetingen; 147x92cm., 202x92cm. en 257x92cm.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.