100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 16 april 2024

Waarom kiezen voor Zero-Z design...

Het pixel motief dat deze pagina illustreert staat model voor de diversiteit van onze collectie. Op zich al een belangrijke reden waarom veel architecten, ontwerpers, stijlisten, inrichters en natuurlijk eindgebruikers en consumenten kiezen voor de producten van Zero-Z design.

Design en assortiment

Bij Zero-Z design treft u een breed assortiment meubels, accessoires en glazen deuren en wanden van hoogstaand Italiaans design aan. De deuren en wanden worden geheel naar uw wens op maat geproduceerd en zijn verkrijgbaar in een groot aantal glassoorten. Onze collectie zitmeubilair is zowel particulier als projectmatig breed toepasbaar. Daarnaast hebben wij een breed assortiment buitenmeubilair. Ook voor akoestische producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de middelen en expertise om akoestische problemen in openbare, werk en prive omgevingen adequaat op te lossen.
 

Kwaliteit

Al onze fabrikanten produceren volgens de hoogste internationale standaarden. In de meeste gevallen zijn de producten getest en gepattenteerd. De glazen wanden en deuren uit ons programma komen niet zomaar bij de eerste de beste fabrikanten vandaan. De fabrieken waar onze systemen worden geproduceerd beschikken stuk voor stuk over de modernste machines. Vakmanschap en know how zijn de sleutelwoorden. Er wordt gefabriceerd volgens de erkende internationale kwaliteitsnormen. Elk product voldoet aan de erkende normen en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over een correcte en juiste levering.

Kennis en ervaring

Zero-Z design importeert al ruim vijfentwintig jaar design producten uit met name Italië. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Naast het leveren van goede producten willen wij onze kennis en ervaring graag met u delen. 

Service en advies

Hoe belangrijk de voorgaande aspecten ook zijn, service staat bij ons voorop. Alléén tevreden klanten komen graag terug en klanttevredenheid is een van de meest waardevolle reclame-instrumenten. Ook na de aankoop en realisatie staan wij voor u klaar. Heeft u vragen of problemen, belt u ons dan direct en wij komen zo spoedig mogelijk in actie!

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.