100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 16 april 2024
   

Product video's

 

Caimi Snowsound nieuwe producten

Een overzicht van alle nieuwe producten gepresenteerd tijdens Salone del Mobile 2022.

Bekijk de video

     
 

Caimi Safe Design

In deze video wordt in het kort de complete Safe Design collectie getoond en in hoofdlijnen uitgelegd.

Bekijk de video

     
 

Set

Het afzetsysteem SET is samengesteld uit een mat gesatineerde roestvrijstalen buis en een ronde voetplaat in gelijke uitvoering als de buis of in zwarte poedercoating.

Bekijk de video

     
 

Wallstreet

Wallstreet bevat een aantal high-tech montage oplossingen. In bijgaande annimatie film kunt u onder andere zien hoe de legborden in het aluminium frame worden gemonteerd. Dit systeem is overigens gepattenteerd.

Bekijk de video

     
 

Wiredress

Wiredress is leverbaar als; enkelvoudige plafondhanger, plafondgarderobe met 7 hangers, wandgarderobe met 7 hangers, vrijstaande garderobe met 6 hangers en als paraplubak.Van de staalkabels met daaraan een stalen buis en kogel kan eenvoudig een kledinghanger worden gemaakt.

Bekijk de video

     
 

Corista

De Italiaanse non Cristina Scuccia is de winnares van de Italiaanse editie van "The Voice". Op 5 juni 2014 won ze met overmacht en geweldige stem de finale in Milaan. In deze video zien we Cristina tijdens het opnemen van haar eerste album in de studio. We wisten al dat U2 gebruik maakt van Snowsound® panelen en we zien hier dat ook Cristina er gebruik van maakt.

Bekijk de video

     
 

Flap

Flap is een zeer decoratieve oplossing voor uw akoestische probleem. Dankzij het verstelbare montagepunt aan de wandsteun kunnen de panelen vertikaal en horizontaal gedraaid worden. Hierdoor is het mogelijk om de panelen als het ware van de muur te laten "fladderen".

Bekijk de video

     
 

MyYour laat kunststof roesten

Deze video laat enkele MyYour producten zien in de exclusieve 'oxidized' afwerking waarbij het kunststof een 'vintage' behandeling heeft gekregen. De afwerking bevat werkelijke roestvorming die met een speciale coating is geconserveerd. Naast de producten is ook de lokatie waar deze video is opgenomen zeer de moeite van het bekijken waard. De Basilica Palladiana in het historische Vicenza diende als decor.

Bekijk de video

     
     
   

Instructie video's

 

Snowsound bibliotheek in PCon planner

PCon planner is een gratis interieurdesign software met zeer veel mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten. De CAD modellen van Snowsound® zijn voor PCon planner beschikbaar. In deze video ziet u een korte introductie.

Bekijk de video

     
 

Instructie montage Dublin Bar

Dublin is een snel en zeer eenvoudig op te bouwen modulair barmeubel dat ook heel goed dienst kan doen als kassameubel of receptiebalie. Dublin is uitermate geschikt voor events in de open lucht.
In deze video is te zien hoe eenvoudig en hoe snel een Dublin bar bestaande uit vier componenten kan worden neergezet.

Bekijk de video

     
     
   

Interview & Presentatie video's

 

Interview met Michele de Lucchi

In deze video ziet u een interview met de vooraanstaande Italiaanse ontwerper Michele de Lucchi. In het interview verteld de ontwerper over zijn samenwerking met Caimi Brevetti en zijn visie op het feit dat een ontwerper verplicht is om zijn ontwerpen een bedoeling mee te geven.

Bekijk de video

     
 

Interview met Marc Sadler

Marc Sadler laat zijn licht schijnen over de complexiteit waar een ontwerper mee te maken heeft. Naast functionaliteit en esthetiek zijn ook trends en stromingen zeer van belang. Volgens Marc is nieuwsgierigheid een van de belangrijkste eigenschappen van een succesvol designer.

Bekijk de video

     
     
   

Beurs video's

 

MyYour tijdens de Salone del Mobile 2013

Tijdens de onlangs gehouden Salone del Mobile te Milaan was het weer een drukte van belang op de stand van MyYour. De spectaculaire licht en geluid show trok massaal de aandacht maar ook de nieuwe producten beleven niet onopgemerkt. Tijdens de beurs werden onder andere de gazebo Kite en de lichtgevende kat Gatto geïntroduceerd.

Bekijk de video

     
 

MyYour tijdens de Salone del Mobile 2012

MyYour had voor deze gelegenheid bij de organisatie verzocht om een donker hoekje in een van de design hallen. De reden hiervoor was de introductie van Penelope in een wervelende show vol licht en beeldeffecten. Een dergelijke spetterende presentatie hadden de bezoekers van de Salone del Mobile nog niet eerder meegemaakt.

Bekijk de video

     
 

MyYour tijdens de Salone del Mobile 2016

Geen lichtshow, geen dj met bonkende speakers... Nee het was dit jaar in die zin niet spectaculair bij MyYour.
Maar draait het eigenlijk niet gewoon om de producten?
Ja, dus en dat was perfect in orde. Veel nieuws onder zon bij MyYour, kijkt u zelf maar...

Bekijk de video

     
     

 

 

Materiaal en productie video's

 

Poleasy de gepatenteerde grondstof van MyYour

Design en technologie zijn niet de enige pijlers onder de collectie van MyYour. Een derde en zeker niet de minst belangrijke pijler is de grondstof Poleasy. Deze speciale en unieke polyethyleen variant is door MyYour in eigen beheer ontwikkeld. Het geeft de producten niet alleen meer uitstraling het komt ook het onderhoud en de levensduur zeer ten goede.

Bekijk de video

     
 

Rotatiegieten

De productietechniek van dit product heet in het Nederlands rotatiegieten. Hierbij wordt kunststof poeder (meestal polyethyleen en bij MyYour Poleasy) in een matrijs (mal) spanningsvrij verhit en tijdens het roteren van de matrijs omgevormd tot een kunststof product. Door het roteren word het smeltende kunststof tegen de matrijswand aangeslingerd en neemt die vorm aan. Daarna wordt het product gekoeld en uit de matrijs genomen.

Bekijk de video

     
 

Het productieproces van het harden van glas

Gehard veiligheidsglas is speciaal behandeld glas. Het glas is door extreme verhitting vijf keer sterker geworden dan gewoon glas en bestand tegen grotere temperatuurverschillen. Als het breekt, valt het in kleine veilige (onscherpe) korrels uiteen. Er bestaat dan geen kans op ernstig lichamelijk letsel. In deze video kunt u zien hoe het proces van het harden van glas werkt.

Bekijk de video

     
     
   

Referentie video's

 

Avans hogeschool te Tilburg

Een uniek project voor ons in Tilburg waar de Avans hoogeschool meubilair voor de centrale hal uitkoos uit drie van onze collecties. Van MyYour de stoel Miss Petra met de tafel Joe; van Aico de tafel X-Tend en van Caimi de separatieschermen Archimede en de metalen stoelen Pitagora.

Bekijk de video

     
 

Luxe appartement aan het IJ in Amsterdam

Een aansprekend project in het centrum van Amsterdam pal aan het IJ. In een zeer stijlvol ingericht appartement mochten wij glazen wanden en deuren van het systeem Simple! leveren. Uitgevoerd in grijs getint glas met anthraciet kleurige aluminium profielen.

Bekijk de video

     
     
   

Overige video's

 

Beach event Venetië

In deze video ziet u de opbouw en impressies van een summer night beach event op een nabij Venetië gelegen zandstrand.
MyYour sponserde dit evenement met meubilair. Onder andere met Penelope, Baraonda, Liberty en Lily.

Bekijk de video

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.