100% Italian selected by Zero-Z design

donderdag 7 december 2023

Design of Love gets serious...

Het is dik aan met de Design of Love collection. Wat twee jaar geleden begon als grap van twee mode ontwerpers is nu serieus en veelbelovend. Op een vloeroppervlak van maarliefst 1000m2 werd vóór de entree van het Nhow hotel in Milaan de collectie gepresenteerd...

Een zitschaal met een vouwtje...

Stratos naar een ontwerp van Hannes Wettstein is de nieuwste toevoeging aan de collectie van Maxdesign. Het meest karakteristieke aan Stratos is de zitschaal waarin over de lengterichting een vouw loopt. Hierdoor ontstaat een verrassende schaduwwerking.

Een frisse wind bij Aicodesign

Een merk uit ons assortiment dat meer gericht is op de woninginrichting is Aicodesign. Ook hier waren wij aangenaam verrast toen wij de stand op de beurs in Milaan bezochten. Aicodesign slaat een nieuwe weg in met een eigentijdse en verfrissende nieuwe collectie.

Met Kaleidos aan de bar...

Michele De Lucchi & Sezgin Aksu hebben hun succesvolle stoel Kaleidos een nieuwe start gegeven. Met een nieuwe grondstof (recyclebaar polyamide) voor de zitschaal, nieuwe kleuren en uitbreiding in het aantal modellen is Kaleidos nu een breed inzetbare stoelenlijn geworden. Voor de kruk die leverbaar is in 3 hoogtes is een eigen zitschaal ontwikkeld.

Lily is here...

Dat MyYour onze meest actieve fabrikant is als het gaat om productontwikkeling, is tijdens de afgelopen meubelbeurs in Milaan wederom bewezen. Ook met het nieuwe model Lily levert MyYour geen half werk af. Er is direct al keuze uit meerdere modellen...

Een bosje bloemen...

Baby Love is de veelzeggende naam van deze fantastische nieuwe lamp van MyYour. De introductie is gelijk goed en volledig want Baby Love is een hele familie; vloerlamp, tafellamp, wandlamp en hanglamp. De vloerlamp is leverbaar in 155cm en 175cm hoog. Voor de vloer- en tafellamp is er de keuze tussen een variant voor binnen en buiten.

ALL+

Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe meubelcollectie ALL+. Zero-Z design heeft met ALL+ een contract gesloten om de exclusieve distributie voor de gehele BeNeLux te gaan verzorgen. De collectie is hoofdzakelijk vervaardigd van aluminium en richt zich voornamenlijk op buiten- en straatmeubilair.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.