100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021

Snowound® tijdens op Architect@Work

Op 14 en 15 september 2016 presenteren wij onze innovatieve Snowsound® technologie tijdens Architect @ Work. Dit evenement vind dit jaar voor de zesde maal plaats in Ahoy te Rotterdam.

XXIV Compasso d'Oro voor Flap

Flap van Alberto en Francesco Meda is op 14 juni 2016 in Milaan onderscheiden met de prestigieuze XXIV Compasso d'Oro Award.

Design as you never heard it!

Van 2 april tot 12 september 2016 zijn de Snowsound® producten van Caimi Brevetti te sien in de tentoonstelling "Design as you never heard it!" in het Museo Nazionale Scienza e Tecnologia Leonardo Da Vinci te Milaan.

MyYour laat kunststof roesten

MyYour heeft zich laten inspireren door de vintage trend en dat heeft geleid tot een aantal inovatieve en verrassende afwerkingen. Het is MyYour zelfs gelukt om kunststof te laten roesten.

Nieuwe collectie; Colos

Tijdens de onlangs gehouden Salone del Mobile te Milaan hebben wij met Colos overeenstemming bereikt over de exclusieve verdeling van deze jonge stoelencollectie. Colos maakt onderdeel uit van de Cerantola groep en bestaat sinds 2014.

Welkom Baba, Appia en Betinha

Bij Maxdesign staat de Internationale meubelbeurs van Milaan in 2016 in het teken van gezinsuitbreiding. Bij drie reeds bestaande Maxdesign producten zijn er nieuwe modellen te bewonderen. 

Oxford kruk en tafel volledig van kunststof

Met de volledig uit poleasy vervaardigde Oxford kruk en tafel heeft MyYour in combinatie met de bar Dublin een goede uitbreiding voor zowel binnen als buiten evenementen.

Dublin bar met mogelijkheden

Met de Dublin bar heeft MyYour naast de Baraonda nu ook een bar met compacte afmetingen. Dublin is daardoor uitermate geschikt voor de kleinere en korte events waarbij opbouw en afbouw snel en efficient dient te gebeuren.

Diesis & Bemolle acoustic art

Met Diesis en Bemolle heeft de wereldvermaarde ontwerpstudio Atelier Mendini een nieuw en spraakmakend hoofdstuk toegevoegd aan de succesvolle Snowsound® collectie. De producten maken gebruik van een nieuwe technologie; Snowsound-Fiber.

Stone & Pointer

Stone & Pointer is geen detective duo uit een nieuwe Americaanse politieserie; het zijn twee nieuwe producten van onze Spaanse collectie Stratta.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.