100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 16 april 2024
bewegwijzering

bewegwijzering

Display's in diverse formaten die op verschillende mannieren kunnen worden gemonteerd zoals direct op de wand of hangend aan staalkabels.

foto display's

foto display's

De afmetingen van de fotodisplay's corresponderen met de standaard papierformaten: A5, A4 en A3 zowel liggend als staand. Daarnaast zijn er nog 2 posterformaten.

folder display's

folder display's

Ons aanbod folderdisplay's is zeer divers, van vrijstaand en verriijdbaar to aan kabels hangend aan het plafond.

kabel display's

kabel display's

De display's zijn van staal of kunststof en zijn aan de kabels eenvoudig op de gewenste hoogte te fixeren. De kabels kunnen op verschilldende mannieren worden gemonteerd.

wand display's

wand display's

De direct op de wand te monteren display's hebben verschillende functies; bijvoorbeeld voor foto's, folders en lectuur.

vrijstaande display's

vrijstaande display's

De vrijstaande display's kunnen verrijdbaar of op een kolom gelverd worden. Daarnaast zijn is er nog een tweetal tafel-display's.

flexibele afzetting

flexibele afzetting

In vakjargon noemt met dit ook wel personengeleidingssysteem. Onze systemen zijn leverbaar met koord of uittrekbaar band.

whiteboards e.d.

whiteboards e.d.

Onze magnetische whiteboards zijn leverbaar in diverse afmetingen en kunnen naast vrijstaand ook aan een wandrail of direct aan de wand worden gemonteerd.

projectie borden

projectie borden

Naast standaard projectie borden leveren wij ook borden die kantelbaar en/of neigbaar zijn. Montage kan zowel aan een rail als direct aan de wand.

projectie tafels

projectie tafels

Diverse tafels, speciaal voor mobile oplossingen in kantoor, confrentie ruimte en klaslokaal. Kijk ook bij ons uitgebreide aanbod schermen.

flip-overs

flip-overs

Wij leveren diverse flipovers; verrijdbaar of te monteren aan een wandrail eventueel in combinatie met andere presentatieborden.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.