100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 16 april 2024

Notice: Undefined property via __get(): i18n in /var/www/vhosts/zero-z-design.nl/httpdocs/DugOut-ext/webshop/Resources/Private/Templates/Frontend/productOverview.php on line 36 in /var/www/vhosts/zero-z-design.nl/httpdocs/DugOut-ext/webshop/Classes/Domain/Model/model.php on line 31
wand oplossingen

wand oplossingen

Onze akoestische wandoplossingen zijn op veel verschillende manieren te moteren. Direct aan de wand of aan spankabels. Voor montage aan glazen wanden is er een speciaal magnetisch systeem.

plafond oplossingen

plafond oplossingen

Ook bij de plafondtoepassingen zijn de montage mogelijkheden zeer divers. Zo is het mogelijk om de panelen direct aan het plafond te bevestigen al dan niet met afstansteunen maar ook hangend aan staalkabels.

werkplek oplossingen

werkplek oplossingen

De akoestische panelen voor op werkbladen zijn leverbaar met diverse steunen. Deze kunnen worden geklemd, geschroefd of vrijstaand worden neergezet. Sommige steunen kunnen ook worden gecombineerd met een toolbaar met accessoires.

akoestische schermen

akoestische schermen

De akoestische schermen zijn leverbaar met of zonder wielen. Daarnaast is er een variant waarbij de panelen op een zuil kunnen worden gemonteerd.

met verlichting

met verlichting

We maken het Snowsound collectie compleet met akoestische oplossingen met verlichting.

akoestische meubels

akoestische meubels

Het snowsound programma richt zich in eerste instantie op akoestische oplossingen met gebruikmaking van panelen. Desalnietemin bevat de collectie toch een interessant meubel; de Cocker phone boot.

akoestische stoffen

akoestische stoffen

Dankzij de vrijheid die Snowsound Fiber u biedt met een hoogwaardige akoestische stof die u naar eigen wens kunt verwerken verbeterd u de akoestiek in combinatie met uw eigen creativiteit.

akoestische materialen

akoestische materialen

Ter completering van het Snowsound paneelprogramma bieden wij een akoestische wandbekleding aan onder de naam Snowall.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.