100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021

Skull veroverd nu ook de meubelindustrie

In de mode kwamen we skull al veelvuldig tegen maar nu drukt deze figuratie ook zijn stempel op de meubel trends. De versie van MyYour is leverbaar als kruk, bijzettafel en hanglamp. In mat of glanzend Poleasy.

Baraonda display

Een logische maar daarom niet minder welkome aanvulling op de vorig jaar gepresenteerde Baraonda bar is Display. Een kastelement dat overigens ook zeer breed toepasbaar is zonder het bar element.

Betty mag nog wel wat pondjes afvallen...

Maar ze is wel gezellig deze Betty, de nieuwe vriendin van Max. Betty is een ontwerp van Cristoph Jenni en is leverbaar met en zonder hoofdsteun in leder of meubelstof. De fauteuil kan worden gecombineerd met bijpassende voetenbank en bijzettafel.

Offset Shelf... over slanke vormgeving gesproken...

Vorig jaar presenteerde Maxdesign het tafelprogramma Offset van de jonge Spaanse vormgever Tomas Alonso. Dit jaar is daar Shelf aan toegevoegd; een zeer rank kastprogramma.

Wie hangt er nou z'n jas op aan deze beeldschone Anita..

Ja, Anita heet ze, deze nieuwe staande kapstok van Caimi Brevetti. De uit één stuk gegoten polycarbonaat top heeft ondanks de compacte vorm maar liefst 9 posities om een jas aan op te hangen.

Flap voegt creativiteit toe aan akoestiek

Met deze nieuwe akoestische panelen van Caimi Brevetti wordt ieder akoestisch probleem omgetoverd in een kunstwerk. Het door Alberto & Francesco Meda ontworpen Flap maakt gebruik van de gepatenteerde Snowsound technologie. 

Kite...the party revolution...

Dit is niet zo maar een afdakje. Onder Kite kun je een goed feestje bouwen. Ideaal voor openlucht restaurants, strand paviljoens, clubs, maar natuurlijk ook gewoon in de tuin...

Nieuwe MyYour catalogus

We worden altijd al heel erg blij van de nieuwe produkten bij MyYour. Dit jaar brengt ook de nieuwe catalogus een brede glimlach op ieders gezicht...Op de eerste pagina staat: "seems the world didn't end after all.." Dit wordt gevierd met komische product interpretaties.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.