100% Italian selected by Zero-Z design

donderdag 22 februari 2024

Maxdesign stopt per 1 januari 2020

Als een donderslag bij heldere hemel bereikte ons begin december 2019 het nieuws dat de activiteiten van Maxdesign met vrijwel onmiddelijke ingang stoppen. Het moederbedrijf heeft een aanbod uit Brazilië ontvangen en besloten daar op in te gaan.


Begin

Begin is een modulair lounge systeem waarbij MyYour voor het eerst een product presenteert zonder 'zichtbaar' kunststof.

Botanica

Met Botanica haalt u zowel een stijlvol object als hoogwaardig absorberende akoestische oplossing in huis. De  geluidsabsorberende 'bladeren' van Snowsound® verbeteren gegarandeerd het akoestische klimaat doordat zij de hinderlijke galm aanzienlijk reduceren.

Flat

De ontwerpers Alberto en Francesco Meda hadden met Flap al een zeer succesvol akoestisch paneel binnen de Snowsound® collectie. Ook bij de variant hierop genaamd Flat was het uitgangspunt het creëren van een akoestisch wandpaneel dat niet verstopt of bedekt hoefde te worden.

Snowsound Art Sezgin Aksu

De in 1970 geboren Turkse ontwerper Sezgin Aksu studeerde aan de academie voor beeldende kunst in Stuttgart en aan het Les Ateliers te Parijs

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.