100% Italian selected by Zero-Z design

vrijdag 26 februari 2021

Caimi Safe Design

In deze video wordt in het kort de complete Safe Design collectie getoond en in hoofdlijnen uitgelegd.

Open lab Caimi: een laboratorium voor de gemeenschap

De Caimi Brevetti Open Labs zijn uniek in zijn soort, geboren uit de ervaring van het bedrijf op het gebied van akoestiek en gratis ter beschikking gesteld aan universiteiten en onderzoeksinstellingen gericht op het psychofysische welzijn van de mens.

Nieuwe Snowsound Art panelen

Caimi heeft onlangs de Snowsound Art collectie uitgebreid met enkele panelen met illustraties van architect en ontwerper Alessandro Mendini.

Geheel vernieuwde website van Caimi.com

De website van Caimi Brevetti, fabrikant van de Snowsound® akoestische producten, is geheel vernieuwd en nu online!

Caimi Set

Het afzetsysteem SET is samengesteld uit een mat gesatineerde roestvrijstalen buis en een ronde voetplaat in gelijke uitvoering als de buis of in zwarte poedercoating.

Snowsound Fiber

De technologie van Snowsound Fiber akoestische stoffen is gebaseerd op zacht weefsel van akoestische polyester garens met zeer goede brandwerende eigenschappen.

Preventieschermen

Tref hygiënische beschermende maatregelen voor uw medewerkers, klanten en bezoekers. Voorkom de overdracht van virussen via hoesten en niezen door het plaatsen van acrylaat schermen.

Maxdesign weer actief in Europa

Het was de bedoeling van de nieuwe Braziliaanse eigenaren om de activiteiten in Europa niet voort te zetten. Gelukkig is men daar vrij snel van teruggekomen en is Maxdesign vanaf begin maart 2020 weer leverbaar door ons.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.