100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021

Leder... leather... cuir... cuoio... Quia

Quia is een Noord-Italiaans familiebedrijf gespecialiseerd in leerverwerking met name op het gebied van zitmeubilair. Men is al vele jaren een trouwe toeleverancier van gerenomeerde meubelhuizen. Sinds kort heeft Quia een eigen lijn gelanceerd.

Chips

Chips is de naam van de nieuwe produktfamilie van MyYour. Zowel buiten als binnen toepasbaar en leverbaar als stoel, kruk, tafel en koppelbaar bankje. De stoel is leverbaar met een slede frame of op vier poten en is stapelbaar. De zitschaal van polyethyleen is leverbaar in wit, zwart, rood en lichtgrijs.

Ba-Gigio; een zeer origineel separatiesysteem

Ba-Gigio is een modulair systeem waarmee op zeer creatieve wijze separaties kunnen worden gecreëerd. De elementen zijn vervaardigd van polyethyleen en zijn verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. De "bouwstenen" hebben twee vormen; een bol (Gigio) en een dubbele bol (Ba-Gigio).

Néfos; een wolk van een lamp...

Néfos is een wolk die licht geeft en is zowel binnen als buiten toepasbaar. Néfos is leverbaar in twee afmetingen medium (69x122cm) en large (82,5x170cm) en in drie kleuren; transparant wit, geel en licht blauw.

Prijswinnaar De Smaak van Italië

Op 4, 5 en 6 juni namen wij deel aan het evenement De Smaak van Italië rondom kasteel De Haar te Haarzuilens (nabij Utrecht). Tijdens dit unieke Italië evenement presenteerden wij de Design of Love collectie en konden bezoekers meedoen aan een Italiaans getinte prijsvraag. In dit nieuwsbericht maken wij de winnaar bekend van de sprookjesachtige barok fauteuil; Queen of Love.

De Smaak van Italië

Op 4, 5 en 6 juni nemen wij deel aan het evenement De Smaak van Italië rondom kasteel De Haar te Haarzuilens (nabij Utrecht). Tijdens dit unieke Italië evenement zult u oren en ogen tekort komen en ook uw smaakpapillen krijgen het druk. Wij zullen er voor de eertse keer de Design of Love collectie uitgebreid presenteren. Met de sprookjesachtige barok remake met de welluidende naam; Queen of Love als pronkstuk...

Samenwerking met Wogg beëindigd

Middels dit nieuwsbericht willen wij u ervan op de hoogte brengen dat Zero-Z design de samenwerking met Wogg heeft beëindigd. De belangrijkste redenen hiervoor zijn: onvoldoende animo voor de collectie bij zowel dealers als eindgebruikers en gebrek aan inlevingsvermogen van de beleidsbepalers van Wogg in onze markt. U treft derhalve de Wogg collectie niet meer aan op onze website.

Miao Miauw

Miao is de naam van deze stijlvolle nieuwe barkruk van de Italiaanse ontwerper Marco Cocco. De zitting en kolom daaronder zijn vervaardigd van poedergecoat aluminium en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De voet is in beide gevallen van verchroomd staal. De zitting is in hoogte instelbaar van 72cm tot 89cm.

Big wordt groter en groter

Het door Marc Sadler ontworpen en met de Compasso d'Oro onderscheidde kastsystteem Big is wederom uitgebreid. De staanders zijn nu ook leverbaar in glanzend aluminium en de legborden in mat zwart. Het geeft de kast een zeer hoogwaardige technische uitstraling.

Nieuw display systeem: Brera

Brera is de naam van het nieuwe, door Raffaello Manzoni ontworpen displaysysteem. De displays zijn leverbaar in drie formaten: A5, A4 en A3. Brera is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, transparant en transparant rood.

Sapiens nu ook met led verlichting

De zeer populaire boekenkast Sapiens van Bruno Rainaldi is vanaf heden ook leverbaar met led verlichting. De verlichting is aan de achterzijde van de staander ingebouwd en afgedekt met een kunststof kap. Daarnaast is Sapiens nu ook leverbaar in de kleur matwit.

Queen of Love is niet langer single

De Queen of Love is niet langer meer alleen. Tijdens de aanstaande Salone del Mobile zal een zeer veelbelovende collectie uitbreiding worden gepresenteerd. Onder de naam Design of Love zal vanaf dat moment de Queen of Love worden vergezeld door de Prince of Love en de Little Prince of Love.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.