100% Italian selected by Zero-Z design

vrijdag 21 januari 2022

Nieuwe huisstijl

Na 20 jaar was Zero-Z design toe aan een opfrissing van de huisstijl. Het logo is gerestyled en weer helemaal van deze tijd. Ter vergelijking ziet u (nu nog) het oude logo in de header van de website.

Nieuw bedrijfsonderdeel

Het afgelopen jaar zijn wij heel intensief bezig geweest om de glazen wanden en deuren uit ons leveringsprogramma onder te brengen op een eigen website: Glaswand.nl

Gezinsuitbreiding bij familie Stratos

Maxdesign heeft een aantal zeer goede aanvullingen aan de Stratos collectie toegevoegd. Zo is er nu ook een kruk, een volledig gestoffeerde zitschaal en een koppelbare stapelstoel.

Offset; Spaans ontwerp bij Maxdesign

De jonge Spaanse ontwerper Tomas Alonso tekende voor Maxdesign het inspirerende tafelprogramma Offset. Dankzij een breed scala aan accessoires zijn de tafels toepasbaar in huis, in woonruimte of thuis-kantoor, en in projectmatige omgevingen.

Nog meer strandnieuws

Dankzij het nieuwe modulaire barsysteeem Baraonda kunt u op iedere locatie in een handomdraai een bar opbouwen. Een feestje bouwen waar je maar wilt met een volwaardige bar tot je beschikking.... zelfs op het strand.

Lekker uitwaaien aan zee...

Bij MyYour was veel nieuws te bewonderen in april van dit jaar tijdens de Salone del Mobile te Milaan. Wat te denkend van Liberty; een collectie krukken, tafels en lampen met een zeer verrassend twee-kleuren effect.

Onze jaarlijkse tekenwedstrijd

is gewonnen door...Sezgin Aksu & Silvia Suardi tekenden voor Susu een salontafel met een zeer bijzonder lijnenspel. De tafel heeft een rond blad met een diameter van 60 cm. De hoogte is 35 cm. Het onderstel is van verchroomd staal.

Italiaanse schone van 2 meter 10...

Penelope is haar naam en wat een schoonheid is ze.... vindt u ook niet? Met haar lengte van maar liefst 210 cm. toornt dit fraai gevormde object overal bovenuit.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.