100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 16 april 2024

Maxdesign stopt per 1 januari 2020

Als een donderslag bij heldere hemel bereikte ons begin december 2019 het nieuws dat de activiteiten van Maxdesign met vrijwel onmiddelijke ingang stoppen. Het moederbedrijf heeft een aanbod uit Brazilië ontvangen en besloten daar op in te gaan.


Op dit moment heeft de nieuwe eigenaar alleen belangen in Zuid en Midden Amerika en is niet van plan om de activiteiten in Europa door te zetten. Wij hebben Maxdesign vanaf 2003 met veel enthousiasme exclusief voor de BeNeLux vertegenwoordigd en we hebben veel goede herinneringen aan die tijd. 


Hieronder de introductietekst over Maxdesign zoals deze op onze website stond:

Een zeer uitgebalanceerde collectie designmeubilair van hoog niveau. Maxdesign is in 2000 opgericht door Massimo Martino. Zijn doel was en is het geven van nieuw elan aan de meubel en project markt met nieuwe dynamische en creatieve energie. Ondanks de overvloed aan al aanwezige oplossingen besloot Maxdesign op zoek te gaan naar een nieuwe interpretatie van het zitten.

Samen met een team van gerenomeerde internationale ontwerpers is dit jonge bedrijf hierin door de jaren heen zeker geslaagd. Maxdesign heeft door de non-conformistische aanpak een voorname positie verworven in de wereld van design stoelen. Naast stoelen produceert Maxdesign tegenwoordig ook tafels en kasten.

Verschillende modellen van Maxdesign zijn onderscheiden met internationale design prijzen. Zoals in 2005 met de door Marco Maran ontworpen stoel X3 de Catas Award voor meest innovative stoel. Met deze stoel introduceerde Maxdesign de bi-injectie technologie in de meubel industrie.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.