100% Italian selected by Zero-Z design

woensdag 3 maart 2021
  • Pli Over
  • Pli Over

Pli Over

Met Pli Over lost u op een flexibele wijze geluidsproblemen op zoals nagalm en overlast door te hoog volume aan omgevingsgeluid. Naast hoogstaande akoestische eigenschappen bevatten de schermen ook esthetisch enkele hoogstandjes en zijn ze eenvoudig te verplaatsen. Dé oplossing voor akoestische problemen in iedere denkbare ruimte.
Pli Over heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Het vrijstaande frame heeft een diepte van 40 cm. en de hoogte vanaf de vloer tot de onderzijde van het paneel is 21 cm. Leverbaar in zilvergrijs, matwit of matzwarte epoxy lak. De verrijbare Pli Over frames kunnen ook gelverd worden met wielen (2 met en 2 zonder rem). De hoogte vanaf de vloer tot de onderzijde van het paneel is in dat geval 25,5 cm.

 


Bezoek ook onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl

Meer informatie:

 Marc Sadler

Marc Sadler is geboren in het Oostenrijke Innsbruck in 1946 en is thans woonachtig in Milaan. In 1968 studeerde Marc af aan de ENSAD École Nationale supérieure des Arts Décoratifs te Parijs en werkte voor veel Franse bedrijven met name in de sport sector. In 1971 verhuisde Marc naar Italië waar hij skischoenen en beschermende accessoires voor Dainese ontwierp zoals een rugbeschermer en valhelm. De rugbeschermer voor motorrijders maakt deel uit van de permanente collectie van het MOMA te New York. In 1995 won Marc voor de eerste keer de prestigieuse Compasso d'Oro voor de lamp "drop". Na de tweede keer in 1994 won Marc in 2008 wederom, ditmaal voor het kastsysteem BIG van Caimi Brevetti.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.