100% Italian selected by Zero-Z design

vrijdag 26 februari 2021
  • Minimal
  • Minimal
  • Minimal

Minimal

MInimal is een bladsteun die is ontwikkeld naar de behoefte van de markt. Met deze steun kunnen de geluidsabsorberende Snowsound® panelen op vrijwel ieder bureau worden gemonteerd. Deze oplossing verbeterd gegarandeerd het akoestische klimaat doordat zij de hinderlijke nagalmtijd aanzienlijk reduceerd. MInimal is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren om werkplekken te separeren en tegelijkertijd de akoestiek aanzienlijk te verbeteren.
Er zijn tal van mogelijkheden en opties, neem contact met ons op voor nadere informatie. Wij adviseren u graag!
Minimal
heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

De akoestische panelen kunnen met de zeer minimalistische bladsteun eenvoudig en snel aan het bureau worden vastgeklemd.
Naast de montage met de bladklem is er ook de mogelijkheid om de steun direct op het blad te schroeven. Naast de klemsteun en directe montage zijn er nog tal van andere montagemogelijkheden.

Voor onze akoestische producten hebben wij tegenwoordig een speciale website:

 
Bezoek onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl

Meer informatie:

 Marc Sadler

Marc Sadler is geboren in het Oostenrijke Innsbruck in 1946 en is thans woonachtig in Milaan. In 1968 studeerde Marc af aan de ENSAD École Nationale supérieure des Arts Décoratifs te Parijs en werkte voor veel Franse bedrijven met name in de sport sector. In 1971 verhuisde Marc naar Italië waar hij skischoenen en beschermende accessoires voor Dainese ontwierp zoals een rugbeschermer en valhelm. De rugbeschermer voor motorrijders maakt deel uit van de permanente collectie van het MOMA te New York. In 1995 won Marc voor de eerste keer de prestigieuse Compasso d'Oro voor de lamp "drop". Na de tweede keer in 1994 won Marc in 2008 wederom, ditmaal voor het kastsysteem BIG van Caimi Brevetti.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.