100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 21 juni 2021
  • Baffle

Baffle

design Marc Sadler

Baffle is een nieuw gepatenteerd systeem dat het mogelijk maakt om Snowsound geluidabsorberende panelen met staalkabels hangend aan het plafond te monteren. De Snowsound technologie zorgt voor optimale akoestische prestaties. Dankzij de hoogteverstelbaarheid van de kabels biedt dit systeem optimale flexibiliteit.

De Baffle panelen zijn verkrijgbaar in 9 afmetingen en 14 kleuren. Baffle Oversize panelen zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen en 14 kleuren.

 
Bezoek ook onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl

Meer informatie:

 Marc Sadler

Marc Sadler is geboren in het Oostenrijke Innsbruck in 1946 en is thans woonachtig in Milaan. In 1968 studeerde Marc af aan de ENSAD École Nationale supérieure des Arts Décoratifs te Parijs en werkte voor veel Franse bedrijven met name in de sport sector. In 1971 verhuisde Marc naar Italië waar hij skischoenen en beschermende accessoires voor Dainese ontwierp zoals een rugbeschermer en valhelm. De rugbeschermer voor motorrijders maakt deel uit van de permanente collectie van het MOMA te New York. In 1995 won Marc voor de eerste keer de prestigieuse Compasso d'Oro voor de lamp "drop". Na de tweede keer in 1994 won Marc in 2008 wederom, ditmaal voor het kastsysteem BIG van Caimi Brevetti.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.