100% Italian selected by Zero-Z design

woensdag 3 maart 2021
  • Pli Oversize

Pli Oversize

design Marc Sadler

Pli Oversize akoestische panelen kunnen 'vrijstaand' worden toegepast dankzij de speciale voetplaat. De panelen kunnen met behulp van speciale elastische banden eindeloos worden doorgekoppeld en zijn leverbaar in twee afmetingen: 119x119 cm en 119x159 cm. De twee standaard Pli panelen (119x59 cm en 159x59 cm) kunnen in combinatie met de Pli Oversize panelen worden gebruikt.

De panelen danken hun briljante akoestische eigenschappen aan de gepatenteerde Snowsound® technologie. Het voornaamste aspect van deze techniek is het gebruik van materiaal met verschillende dichtheid in hetzelfde paneel. Deze variabele dichtheid stelt het paneel in staat tot selectieve absorptie van verschillende frequenties hetgeen resulteert in een optimale akoestische situatie voor de omgeving. Een opmerkelijk resultaat gezien de geringe dikte van het paneel.

Voor onze akoestische producten hebben wij tegenwoordig een speciale website:

 
Bezoek onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl
De volgende link brengt u direct naar de pagina over Pli Oversize: www.akoestiekexpert.nl/pli-oversize

Meer informatie:

 Marc Sadler

Marc Sadler is geboren in het Oostenrijke Innsbruck in 1946 en is thans woonachtig in Milaan. In 1968 studeerde Marc af aan de ENSAD École Nationale supérieure des Arts Décoratifs te Parijs en werkte voor veel Franse bedrijven met name in de sport sector. In 1971 verhuisde Marc naar Italië waar hij skischoenen en beschermende accessoires voor Dainese ontwierp zoals een rugbeschermer en valhelm. De rugbeschermer voor motorrijders maakt deel uit van de permanente collectie van het MOMA te New York. In 1995 won Marc voor de eerste keer de prestigieuse Compasso d'Oro voor de lamp "drop". Na de tweede keer in 1994 won Marc in 2008 wederom, ditmaal voor het kastsysteem BIG van Caimi Brevetti.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.