100% Italian selected by Zero-Z design

vrijdag 26 februari 2021
  • Blade
  • Blade
  • Blade
  • Blade

Blade

design Lorenzo Damiani

Blade is een nieuwe interpretatie van de Snowsound® technologie. Lorenzo Damiani heeft twee functies gecombineerd in een mix van technologie en minimalisme tot een product dat design en functionaliteit belichaamt. De combinatie van dunne gevouwen stalen legborden met de karakteristieke geluid-absorberende Snowsound® panelen maakt Blade een uniek product.

Blade is een wandelement met een dubbele functie, het corrigeerd de akoestiek en doet tegelijkertijd dienst als strak vormgegeven wandschap.

De panelen danken hun briljante akoestische eigenschappen aan de gepatenteerde Snowsound® technologie. Het voornaamste aspect van deze techniek is het gebruik van materiaal met verschillende dichtheid in hetzelfde paneel. Deze variabele dichtheid stelt het paneel in staat tot selectieve absorptie van verschillende frequenties hetgeen resulteert in een optimale akoestische situatie voor de omgeving. Een opmerkelijk resultaat gezien de geringe maatvoering en dikte.

Voor onze akoestische producten hebben wij tegenwoordig een speciale website:

 
Bezoek onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl
De volgende link brengt u direct naar de pagina over Blade: www.akoestiekexpert.nl/blade 

Meer informatie:

 Lorenzo Damiani

Lorenzo is geboren op 2 april 1972 in het nabij MIlaan gelegen plaatsje Lissone en studeerde aan de Politecnico te Milaan waar hij afstudeerde als Architect. Daarnaast behaalde Lorenzo ook zijn master in Industrial Design. Lorenzo heeft zijn eigen ontwerpstudio en werkt als product designer voor verschillende bedrijven waaronder Cappellini, Campeggi, Montina, Illy Caffe en Lavazza.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.