100% Italian selected by Zero-Z design

vrijdag 29 maart 2024
  • Clasp Ring
  • Clasp Ring
  • Clasp Ring
  • Clasp Ring

Clasp Ring

design A+B Dominoni Quaquaro

Bij Clasp Ring is het uitgangspunt de hoogwaardige akoestische weefsels van Snowsound-Fiber. De stof is als ringen-gordijn geconfectioneerd en hangt aan een cirkelvormige roede aan staalkabels aan het plafond. Het weefsel van polyester heeft ongekende akoestische eigenschappen in combinatie met de wijze waarop de stof aan het stalen frame is opgehangen. De golving en valling van het gedrappeerde doek is met behulp van computermodellen en akoestische berekeningen tot stand gekomen. Het hoge absorbtie vermogen wordt bereikt dankzij de combinatie van vorm en vezels. Clasp Ring is meer dan een akoestische oplossing, het ziin esthetisch hoogstaande design objecten met een aanzienlijke toegevoegde waarde.

Voor onze akoestische producten hebben wij tegenwoordig een speciale website:

 
Bezoek onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl

Meer informatie:

A+B Dominoni Quaquaro

De ontwerpstudio A+B is opgericht door Annalisa Dominoni en Benedetto Quaquaro met als doel om onderzoek te doen naar technologische innovatie in design. Beide architecten zijn afgestudeerd in de filosofie en zijn gespecialiseerd in design voor de ruimtevaart en extreme omgevingen. Tal van experimenten en studies hiertoe hebben geleid tot nieuwe producten voor de mode, thuis en kantoor.

Het voortdurende onderzoek naar transversaliteit en de multidisciplinaire aanpak leidde ertoe dat ze op heel verschillende gebieden opereerden; voertuigontwerp voor de grote industrie, mode technologie, gelimiteerde collecties voor kunst en design galleries, ontwerpen voor de meubelindustrie.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.