100% Italian selected by Zero-Z design

zondag 27 november 2022


Referenties

Restaurant AIM te Loosdrecht

Bij het prachtig aan het water gelegen restaurant AIM te Loosdrecht was de wens het geluid in het restaurant bij volledige bezetting wat te dempen. Dat wilde de restaurateur combineren met een esthetische toevoeging op de achterwand. De Flap panelen lenen zich hier bijzonder goed voor en hebben tot zo tot een tweeledig resultaat geleid.

 
Gebruikte producten in dit project


Flap

Flap is meer dan een akoestisch paneel, het is een esthetisch hoogstaand designobject met ongekende mogelijkheden. Flap zorgt voor akoestiek verbetering in stijl.

Bekijk product

     

 


 

Kamer van Koophandel te Leeuwarden

Bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden hebben we een groot aantal producten van ons geplaatst. Onder andere is er gebruik gemaakt van de Stratos stoel in combinatie met de Plato tafel. De Nefos lampen zorgen voor de verlichting, waarbij de planten in de Tao potten van MyYour staan.

 
Gebruikte producten in dit project


Stratos

Stratos naar een ontwerp van Hannes Wettstein is de nieuwste toevoeging aan de collectie van Maxdesign. Het meest karakteristieke aan Stratos is de zitschaal waarin over de lengterichting een vouw loopt.

Bekijk product

Plato

Tafel programma dat zowel particulier als zakelijk veelvuldig wordt toegepast. Plato is leverbaar met twee bladvormen (rond en vierkant met afgeronde bladranden) in twee afmetingen op 40cm en 74cm hoog.

Bekijk product

Tao

De Tao potten worden gekenmerkt door een opvallende a-symetrische vormgeving en zijn ook zonder plant een lust voor het oog. Tao is leverbaar in mat of hoogglans poleasy.


Bekijk product

Nefos

Néfos is een bijzondere hanglamp afkomstig uit de collectie van Myyour; zeer origineel en modern meubilair voor tuin, zwembad en terras. Maar natuurlijk ook binnen zeer goed toepasbaar.Bekijk product

 


 

Bij de Buren Parkwijk te Utrecht

In dit mooie nieuwe buurthuis in de wijk Parkwijk in Utrecht ondervonden de gebruikers last van nagalm in de huiskamer en de diverse multifunctionele ruimtes. Door het installeren van Snowsound Baffles en Snowfix wandpanelen kon niet alleen het probleem worden aangepakt, maar ook de huiselijkheid van de ruimtes worden bevorderd.

 
Gebruikte producten in dit project


Baffle

Een van de meest doeltreffende oplossingen voor akoestiek verbetering van hoge ruimten is het toepassen van akoestische baffles.

Bekijk product


Snowfix

Snel resultaat met deze Snowsound® akoestische panelen van groot formaat.Bekijk product

 


 
Meer referenties...


KVK Groningen
Kinderkliniek Almere Bijenkorf Amsterdam Gemeente Utrecht

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.