100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 21 juni 2021
  • Tao
  • Tao
  • Tao

Tao

design Rosaria Copeta

De Tao potten worden gekenmerkt door een opvallende a-symetrische vormgeving en zijn ook zonder plant een lust voor het oog. Tao is leverbaar in mat poleasy. De kleuren treft u aan bij uitvoeringen.

De afmetingen van de drie versies zijn als volgt:
Tao L    105 x 43,6 x H 90cm.
Tao M   59 x 37,8 x H 60cm.
Tao S
    64,4 x 37,5 x H 36cm.

Rosaria Copeta

Rosaria Copeta is geboren in 1984 in Matera. Na het doorlopen van de Scientific High School studeerde Rosaria aan de Sapienza universiteit in Rome waar ze cum laude haar master graad behaalde in industrial design en visuele communicatie. Momenteel werkt Rosaria op free lance basis op verschillende gebieden zoals; product design, interieur design, grafisch en web design en communicatie.

 

POLEASY

Design en technologie zijn niet de enige pijlers onder de collectie van MyYour. Een derde en zeker niet de minst belangrijke pijler is de grondstof Poleasy. Deze speciale en unieke polyethyleen variant is door MyYour in eigen beheer ontwikkeld. Het geeft de producten niet alleen meer uitstraling het komt ook het onderhoud en de levensduur zeer ten goede.

Bekijk de video...

 

ROTOMOLDING

De productietechniek van dit product heet in het Nederlands rotatiegieten. Hierbij wordt kunststof poeder (meestal polyethyleen en bij MyYour Poleasy) in een matrijs (mal) spanningsvrij verhit en tijdens het roteren van de matrijs omgevormd tot een kunststof product. Door het roteren word het smeltende kunststof tegen de matrijswand aangeslingerd en neemt die vorm aan. Daarna wordt het product gekoeld en uit de matrijs genomen. 

Bekijk de video...

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.