100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 27 september 2021
  • Wardrobe Chair

Wardrobe Chair

design Greutmann Bolzern

Deze vrijstaande "zit-kapstok" maakt onderdeel uit van de Wallstreet Wardrobe collectie. Een volledig overzicht treft u aan in de brochure die u vanaf deze pagina kunt downloaden.

De Wardrobe Chair is een perfecte combinatie van garderobe en zitelement. Zowel zakelijk als particulier zijn er veel toepassingsmogelijkheden denkbaar. Zoals bijvoorbeeld in een paskamer van een modezaak.

De Wardrobe Chair heeft een hoogte van 169,5 cm. een breedte van 40 cm. en een diepte van 49 cm. De zithoogte is 45 cm. Het frame is vervaardigd van verchroomd stafstaal en de zitting is van zwart gebeitst beuken multiplex.

 

De producten uit deze collectie hebben een LGA certificaat wegens het succesvol doorstaan van testen door het Duitse instituut voor product testen en kwaliteit controle. De testdiensten van het Duitse TUV controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie en hygiëne.

 LGA Certificaat

 Urs Greutmann & Carmen Bolzern

Dit Zwitserse ontwerpersduo richtte in 1984 designstudio Greutmann Bolzern op in Zürich. Urs is studeerde industrial design aan de Unversity of Design. Carmen is afgestudeerd als interieur architecte. In 2003 hebben beiden de titel Design Professor gekregen van de Academy of Fine Arts te Munchen. Naast de talloze interieur en architectuur projecten hebben Urs en Carmen een groot aantal gebruiksvoorwerpen, meubels en lampen ontworpen. Door de jaren heen heeft men hier verschillende design prijzen mee gewonnen waaronder de prestigieuze Red Dot Award.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.