100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 27 september 2021
  • Big
  • Big
  • Big
  • Big
  • Big

Big

design Marc Sadler

Big is een systeem waarbij afmetingen en draagkracht duidelijk afwijken van vergelijkbare systemen. Ook in constructief en technisch opzicht doet Big zijn naam eer aan.

Big is er in een vrijstaande en een aan de wand te monteren variant. De vrijstaande uitvoering heeft staanders in de volgende afmetingen; 108,5 150,5 en 203 cm hoogte. De wandstaanders zijn leverbaar in de volgende afmetingen; 106,5 (volledig op de wand te monteren), 108,5 150,5 en 203 cm.

De legborden zijn leverbaar in 30 cm. diepte met een breedte van 80 en 120 cm. De schuine legborden zijn in dezelfde breedte maten leverbaar en hebben een hoogte van 31 cm. Alleen voor de wandmontage uitvoering van Big zijn deze legborden ook leverbaar met een breedte van 160cm. Ook de kledingroeden zijn leverbaar in deze breedtes en hebben een diepte van 30 cm. Big is leverbaar in mat wit en metaalgrijs poedergecoat staal.

Naast een aantal verschillende boekensteunen en accessoires omvat het Big programma tevens losse kasten, leverbaar met twee laden of klepdeur. Deze kasten kunnen worden geleverd op wielen van 5 cm. hoogte of met stelvoeten van 2,5 of 5 cm. hoog. De afmetingen van de kast zijn; 74x45x42,5 (hoogte excl. wiel/voet).

 Marc Sadler

Marc Sadler is geboren in het Oostenrijke Innsbruck in 1946 en is thans woonachtig in Milaan. In 1968 studeerde Marc af aan de ENSAD École Nationale supérieure des Arts Décoratifs te Parijs en werkte voor veel Franse bedrijven met name in de sport sector. In 1971 verhuisde Marc naar Italië waar hij skischoenen en beschermende accessoires voor Dainese ontwierp zoals een rugbeschermer en valhelm. De rugbeschermer voor motorrijders maakt deel uit van de permanente collectie van het MOMA te New York. In 1995 won Marc voor de eerste keer de prestigieuse Compasso d'Oro voor de lamp "drop". Na de tweede keer in 1994 won Marc in 2008 wederom, ditmaal voor het kastsysteem BIG van Caimi Brevetti.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.