100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 27 september 2021
  • Simple

Simple

design Decoma Design

Simple is een zeer elegant en innovatief wandenprogramma. Het is een ideaal systeem om ruimtes te creeren zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen te hoeven doen. Simple wanden en deuren worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig te monteren. Mede dankzij de mogelijkheid om uit verschillende materialen en uitvoeringen te kunnen kiezen is Simple geschikt voor vele toepassingen zowel particulier als projectmatig.

In de Simple wanden kunnen ook kasten worden opgenomen. Er zijn zwevende kasten die in een uitsparing in de glaspanelen worden gemonteerd en aan beide zijden uitsteken.

In de wanden kunnen draaideuren en enkele of dubbele schuifdeuren worden opgenomen. De deuren zijn wandhoog en hebben een standaard breedte van 100cm.

De panelen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:
Gelaagd glas 2x 5mm. in de kleuren;
helder, lichtbruin, lichtgrijs, jade groen, blauw, fluoriserend geel. Helder glas kan desgewenst geheel of gedeeltelijk worden gezandstraald.
Gelaagd gezuuretst glas in de kleuren;
wit, lichtbruin, lichtgrijs en jade groen.
Gelaagd gelakt glas in de kleuren;
wit en zwart.
De deuren kunnen eveneens worden geleverd in gelakt hout in de kleuren wit, zwart en donker rood.

De aluminium profielen zijn standaard naturel geanodiseerd maar zijn in gelakte uitvoering leverbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, zand, licht brons, donker brons, donker grijs. De profielen kunnen ook worden verchroomd.

Wilt u een volledig overzicht van Simple; selecteer dan Simple in de productnaam keuze-box links bovenaan.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.