100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 27 september 2021
  • Totem CH

Totem CH

design Greutmann Bolzern

Totem is een opbergsysteem met als basis een vertikale aluminium rail. Totem is bij uitstek geschikt als boekenkast en voor cd/dvd berging. Er is tevens een uitvoering waar een flatscreen televisie aan kan worden gemonteerd. Het aluminium wandprofiel kan in dit geval dienst doen als kabelgoot. Er is een speciale universele houder verkrijgbaar voor een LCD / Plasma scherm. De draagkracht hiervan is maximaal 40 kg.

Het profiel is van blank of zwart geanodiseerd aluminium en is verkrijgbaar in twee lengtematen;
97,5 cm. en 185 cm.

Er zijn verschillende legborden leverbaar in de volgende afmetingen LxDxH:
Legbord voor cd/dvd
volkern zwart of wit 45,3 x 22 x 1 cm.
Legbord voor boeken e.d.
volkern zwart of wit 45,3 x 31 x 1,3 cm.
volkern zwart of wit 45,3 x 37 x 1,3 cm.
Legbord voor HiFi.
volkern zwart of wit 45,3 x 47 x 1,3 cm.

Op de legborden kunnen desgewenst houders worden geplaatst om boeken, cd's en dvd's te steunen. De afmetingen van deze houders zijn LxDxH:
Steun voor cd/dvd
staal zwart of wit 45,3 x 13,5 x 11 cm.
Steun voor boeken e.d.
staal zwart of wit 45,3 x 13,5 x 11 cm.

 

De producten uit deze collectie hebben een LGA certificaat wegens het succesvol doorstaan van testen door het Duitse instituut voor product testen en kwaliteit controle. De testdiensten van het Duitse TUV controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie en hygiëne.

 LGA Certificaat

 Urs Greutmann & Carmen Bolzern

Dit Zwitserse ontwerpersduo richtte in 1984 designstudio Greutmann Bolzern op in Zürich. Urs is studeerde industrial design aan de Unversity of Design. Carmen is afgestudeerd als interieur architecte. In 2003 hebben beiden de titel Design Professor gekregen van de Academy of Fine Arts te Munchen. Naast de talloze interieur en architectuur projecten hebben Urs en Carmen een groot aantal gebruiksvoorwerpen, meubels en lampen ontworpen. Door de jaren heen heeft men hier verschillende design prijzen mee gewonnen waaronder de prestigieuze Red Dot Award.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.