100% Italian selected by Zero-Z design

zondag 27 november 2022
  • O+C system wandrail

O+C system wandrail

design Adeco

O+C system zorgt voor integratie van de wanden in de werkomgeving. Met als basis de unieke wandrail, als dragend element voor diverse presentatie borden. De wandrail wordt geleverd in lengtes van 2 en 3 meter en is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Enkele wandrail; 4,6 x 1,5 cm. naturel aluminium of wit met kleur accent naar keuze. Dubbele wandrail; 7,8 x 1,5 cm. naturel aluminium of wit met kleur accent naar keuze. Maakt het mogelijk om borden voor en over elkaar langs te schuiven. Magnetische adaptor; 80 x 4 x 1 cm. voor de montage van een wandrail op een metalen scheidingswand. Magneet strip; 8,5 x 0,1 cm. wit, te monteren achter de wandrail. Magneet rail; 4,5 x 0,5 cm. wit, blind te monteren wandrail t.b.v. magneten.

Het krijtbord heeft een aluminium frame met een magnetisch schoolbord paneel en is leverbaar in de volgende afmetingen:
90 x 120, 120 x 120, 150 x 120 en 200 x 120 cm. Het frame is leverbaar in naturel aluminium en wit. Het bord kan worden geleverd in enkelzijdige of in dubbelzijdige uitvoering; aan een zijde een krijtboard en aan de andere zijde een whiteboard.

Wilt u een volledig overzicht van O+C system zien; selecteer dan O+C system in de productnaam keuze-box links bovenaan.

 

De producten uit deze collectie hebben een LGA certificaat wegens het succesvol doorstaan van testen door het Duitse instituut voor product testen en kwaliteit controle. De testdiensten van het Duitse TUV controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie en hygiëne.

 LGA Certificaat

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.