100% Italian selected by Zero-Z design

donderdag 22 februari 2024
  • Wallstreet boards

Wallstreet boards

design Greutmann Bolzern

Het idee achter Wallstreet; een systeem dat orde brengt in de chaos. De basis van het systeem is een aluminium wandrail waaraan diverse elementen kunnen worden gehangen. Dankzij Wallstreet kan een wand optimaal worden benut, zowel in een particuliere als zakelijke omgeving. Het systeem is zeer eenvoudig te monteren, uit te breiden en in geval van een verhuizing
te demonteren en weer op te bouwen.

De wandrail is leverbaar in 50, 100, 200 en 300 cm. lengte, is koppelbaar en is zeer eenvoudig zelf op maat te zagen.

Aan de wandrail kunnen aluminium frames worden gehangen waarin een groot aantal elementen, zoals legborden en kasten, kan worden opgenomen. Tevens zijn er diverse wandborden die aan de rail kunnen worden gehangen waaronder; whiteboards, prikborden, projectieborden en flip-overs.

Naast het railsysteem bevat het Wallstreet programma ook nog een vrijstaand kastsysteem en een aantal verrijdbare elementen zoals projectie tafels, computer tafels, sta tafels en een projectie scherm.

 

De producten uit deze collectie hebben een LGA certificaat wegens het succesvol doorstaan van testen door het Duitse instituut voor product testen en kwaliteit controle. De testdiensten van het Duitse TUV controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie en hygiëne.

 LGA Certificaat

 Urs Greutmann & Carmen Bolzern

Dit Zwitserse ontwerpersduo richtte in 1984 designstudio Greutmann Bolzern op in Zürich. Urs is studeerde industrial design aan de Unversity of Design. Carmen is afgestudeerd als interieur architecte. In 2003 hebben beiden de titel Design Professor gekregen van de Academy of Fine Arts te Munchen. Naast de talloze interieur en architectuur projecten hebben Urs en Carmen een groot aantal gebruiksvoorwerpen, meubels en lampen ontworpen. Door de jaren heen heeft men hier verschillende design prijzen mee gewonnen waaronder de prestigieuze Red Dot Award.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.