100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021
  • Nova Divano
  • Nova Divano
  • Nova Divano
  • Nova Divano
  • Nova Divano

Nova Divano

design Brogliato Traverso

Nova Collection bestaat uit een drietal modellen:
• Divano, een tweezitter met hoge rug.
• Panca, een zit/bijzet element met een hoogte van 42cm.
• Lettino, een ligbed met verstelbaar hoofdeinde.

Nova Divano geeft je een gevoel van geborgenheid dankzij de omarmende vormgeving. De tweezitter is geschikt voor buitengebruik.

Zonder verlichting is Nova Divano ook leverbaar in hoogglans. De kleuren treft u aan bij uitvoeringen.

 Brogliato Traverso

BrogliatoTraverso is een ontwerpstudio opgericht door Alberto Brogliato en Federico Traverso.
Federico is geboren in 1978 in het Italiaanse Vicenza. Oorspronkelijk is Federico opgeleid tot boekhouder maar veranderde van koers toen hij geboeid raakte door architectuur. In 2004 studeerde Federico af als architect aan de Universiteit voor Architectuur van Venetië. In 2004 won Fedrerico gelijk al enkele ontwerpcompetities voor net afgestudeerden. In 2006 startte Federico met enkele architectuur vrienden een ontwerpstudio onder de naam On_Office Architettura in Vicenza. Naast werken bleef Federico ook nog studeren en behaalde hij in 2008 zijn PhD in product and communication design aan de Universiteit van Venetië.
Alberto Brogliato is geboren in 1981 in het Italiaanse Schio. Alberto studeerde aan de universiteit van Venetië en specialiseerde zich op het gebied van Industrial Product Design.

 

POLEASY

Design en technologie zijn niet de enige pijlers onder de collectie van MyYour. Een derde en zeker niet de minst belangrijke pijler is de grondstof Poleasy. Deze speciale en unieke polyethyleen variant is door MyYour in eigen beheer ontwikkeld. Het geeft de producten niet alleen meer uitstraling het komt ook het onderhoud en de levensduur zeer ten goede.

Bekijk de video...

 

ROTOMOLDING

De productietechniek van dit product heet in het Nederlands rotatiegieten. Hierbij wordt kunststof poeder (meestal polyethyleen en bij MyYour Poleasy) in een matrijs (mal) spanningsvrij verhit en tijdens het roteren van de matrijs omgevormd tot een kunststof product. Door het roteren word het smeltende kunststof tegen de matrijswand aangeslingerd en neemt die vorm aan. Daarna wordt het product gekoeld en uit de matrijs genomen. 

Bekijk de video...

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.