100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 21 juni 2021
  • Offset
  • Offset
  • Offset
  • Offset

Offset

design Tomas Alonso

De jonge Spaanse ontwerper tekende voor Maxdesign het inspirerende tafelprogramma Offset. Dankzij een breed scala aan accessoires zijn de tafels toepasbaar in huis, in woonruimte of thuis-kantoor, en in projectmatige omgevingen.

De tafels zijn leverbaar in een diepte van 90cm. of 120cm. In beide gevallen is het blad samengesteld uit 2 delen. In de aansluiting van beide delen is ruimte voor bekabeling en het plaatsen van de accessoires zoals: een aflegblad, een materiaalbak, een boekensteun, een separatie-schot en een tweetal LED lampen.

Het Offset tafelprogramma is multifunctioneel inzetbaar; in de eetkamer, in de werkkamer of in een vergaderruimte. Ook is de tafel zeer geschikt als leestafel in een bibliotheek. Offset bied plaats voor eten, werken en ontmoeten.

Volgens de ontwerper zijn we gewend om ons werkblad in tweeën te delen: een deel om aan te werken en een deel waar we voorwerpen kwijt kunnen die niet constant gebruikt worden. Bij Offset zijn de bladen ook letterlijk in tweeën gedeeld...

De tafels van Offset zijn leverbaar met 3 verschillende pootstellen: geheel aluminium, aluminium en hout of volledig hout.  De bladafmetingen van de tafels zijn:
Werktafel 180 x 120 en 240 x 120 cm.
Vergadertafel 180 x120, 240 x 120, 320 x 120 en 400 x120 cm.
Ronde tafel ø 160 cm.

De bladen en houten poten zijn leverbaar in gebeitst Essenhout in de kleuren naturel, wit en zwart of in wit gelakt MDF. Het aluminium frame is leverbaar in 7 kleuren waaronder mint-groen en fluo-rood. De accessoires zijn leverbaar in neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart maar ook in accentkleuren zoals mint, rood en groen.

Er is eveneens een bijpassend kastprogramma Offset Shelf genaamd.

Tomás Alonso

Geboren in Spanje en al sinds zijn 19e jaar op reis om een carrière als ontwerper na te streven. Tomás woonde, studeerde en werkte in de Verenigde Staten, Italië en Australië alvorens hij naar Londen verhuisde om zijn studie Master of Art aan het Royal College of Art te voltooien. In 2006 was hij mede oprichter van het ontwerp collectief OKAYs studio. Onlangs is werk van Tomás opgenomen in de permanente collectie van het Design Museum in Londen. Zijn ontwerpstudio is gevestigd in Stoke Newington, North East London, zijn ontwerpwerk is gespecialiseerd in meubels, gebruiksproducten, verlichting, interieur en tentoonstellingsontwerp. Hij combineert zijn onderzoek en commerciële ontwerpen af en toe met lesgeven en workshops; meest recent gaf hij een productontwerp Master cursus bij ECAL in Lausanne, Zwitserland.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.