100% Italian selected by Zero-Z design

zondag 25 september 2022
  • Offset shelf
  • Offset shelf
  • Offset shelf
  • Offset shelf

Offset shelf

design Tomas Alonso

De jonge Spaanse ontwerper tekende voor Maxdesign het inspirerende tafelprogramma Offset. Dankzij een breed scala aan accessoires zijn de tafels toepasbaar in huis, in woonruimte of thuis-kantoor, en in projectmatige omgevingen. In 2013 is het tafelprogramma gecompleteerd met een kastprogramma Shelf genaamd.

De basis van de kasten wordt gevormd door een aluminium profiel. De aluminium structuur kan worden aangevuld met diverse accessoires zoals inzet kubussen, schuifdeurtjes, boekensteunen, achterwanden etc. Dankzij de flexibiliteit van het systeem met betrekking tot maatvoering, kleuren en accessoires is Offset Shelf breed toepasbaar in zowel particuliere als zakelijke projecten.

Meer informatie over de bijpassende tafels treft u aan bij Offset bureautafel.

 


Offset Shelf

Andere leden in de Offset productfamilie:
   Offset table

Tomás Alonso

Geboren in Spanje en al sinds zijn 19e jaar op reis om een carrière als ontwerper na te streven. Tomás woonde, studeerde en werkte in de Verenigde Staten, Italië en Australië alvorens hij naar Londen verhuisde om zijn studie Master of Art aan het Royal College of Art te voltooien. In 2006 was hij mede oprichter van het ontwerp collectief OKAYs studio. Onlangs is werk van Tomás opgenomen in de permanente collectie van het Design Museum in Londen. Zijn ontwerpstudio is gevestigd in Stoke Newington, North East London, zijn ontwerpwerk is gespecialiseerd in meubels, gebruiksproducten, verlichting, interieur en tentoonstellingsontwerp. Hij combineert zijn onderzoek en commerciële ontwerpen af en toe met lesgeven en workshops; meest recent gaf hij een productontwerp Master cursus bij ECAL in Lausanne, Zwitserland.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.