100% Italian selected by Zero-Z design

woensdag 3 maart 2021
  • Dublin
  • Dublin
  • Dublin

Dublin

design Brogliato Traverso

Dublin is een snel en eenvoudig op te bouwen meubel dat dienst kan doen als bar, kassameubel en receptie balie. Specifiek ontworpen voor open lucht toepassingen maar uiteraard ook binnen zeer goed bruikbaar. Dublin is geïnspireerd op de bar counters van de traditionele Ierse pubs.

Dublin is leverbaar in mat of hoogglans polyethyleen, in een recht element van 100cm. lang en 110cm. hoog en een driehoekig hoekelement van 64,5 x 64,5cm. De frontzijde heeft een diepte van 30cm. Het werkblad wordt ondersteund door wangen van 34,5cm. diep. De hoogte van het werkblad is 94cm. en bestaat uit polyetyleen met een geïntegreerde hpl film aan de bovenzijde. De voorzijde van de elementen hebben een terugliggende plint en het vlakke front leent zich uitstekend om te worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Naast de GS (standaard mat) en LV (hoogglans lak) uitvoeringen is Dublin ook leverbaar in OS (oxidized) OV (matglanzend) en VP (vintage painted). Een overzicht van de kleuren treft u aan bij 'uitvoeringen'. 

De Dublin elementen kunnen ook worden geleverd met verlichting in verschillende soorten: E27 spaarlamp, E27 Led lamp,  RGBW led verlichting, oplaadbare RGB led verlichting. De versie met verlichting wordt standaard geleverd in transparant wit polyethyleen (kleur 110).

  Bekijk de instructie video, en zie hoe eenvoudig de bar Dublin is te monteren zelfs zonder gereedschap!

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.