100% Italian selected by Zero-Z design

zondag 27 november 2022
  • Skin Pots
  • Skin Pots
  • Skin Pots
  • Skin Pots
  • Skin Pots
  • Skin Pots

Skin Pots

design En&Is

Skin Pots is een potten collectie met lineaire vormen en een in het oog springende oppervlakte afwerking die vraagt om aangeraakt te worden. De potten zijn leverbaar in twee afmetingen. Zonder verlichting is Skin Pots ook leverbaar in hoogglans. Daarnaast is er nog een zeer bijzondere uitvoering met een speciale coating met oxidatie effect in twee uitvoeringen roest of koper. De kleuren treft u aan bij uitvoeringen.

Skin Pots is leverbaar als indoor en outdoor versie en is geschikt voor spaarlampen tot 32W.

Isabella Lovero & Enrico Rosa

Isabella Lovero is geboren in 1979 en studeerde industrieel ontwerp aan de Politecnico te Milaan. Isabella heeft een grote reputatie opgebouwd als sieraden en horloge ontwerpster. Zo was ze van 2005 tot 2007 bij Sector Group verantwoordelijk voor de horloge collectie van onder andere Moschino en Roberto Cavalli. Vanaf 2007 werkt Isabelle regelmatig als designer voor Swarovski. Enrico Rosa is geboren in 1981 en studeerde in 2005 af als industrieel ontwerper eveneens aan de Politecnico te Milaan. Enrico heeft als product ontwerper in de koffiesector zijn sporen verdiend. Zo ontwierp hij apparatuur voor onder andere Illy, Francis en Francis en Guzzini. In 2007 starte het duo samen de ontwerpstudio en&is in Milaan. De studio houdt zich naast productontwikkeling bezig met marketing concepten en grafisch werk.

 

POLEASY

Design en technologie zijn niet de enige pijlers onder de collectie van MyYour. Een derde en zeker niet de minst belangrijke pijler is de grondstof Poleasy. Deze speciale en unieke polyethyleen variant is door MyYour in eigen beheer ontwikkeld. Het geeft de producten niet alleen meer uitstraling het komt ook het onderhoud en de levensduur zeer ten goede.

Bekijk de video...

 

ROTOMOLDING

De productietechniek van dit product heet in het Nederlands rotatiegieten. Hierbij wordt kunststof poeder (meestal polyethyleen en bij MyYour Poleasy) in een matrijs (mal) spanningsvrij verhit en tijdens het roteren van de matrijs omgevormd tot een kunststof product. Door het roteren word het smeltende kunststof tegen de matrijswand aangeslingerd en neemt die vorm aan. Daarna wordt het product gekoeld en uit de matrijs genomen. 

Bekijk de video...

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.