100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 4 augustus 2020

DESKUNDIG ADVIES
Het oplossen van akoestische problemen vereist kennis en inzicht. Bij ons kunt u terecht voor een deskundig en vrijblijvend advies. Dankzij de gepatenteerde Snowsound® technologie hebben wij voor heel veel akoestische problemen de juiste oplossing. Veel vormen, veel kleuren, een groot aantal montagemogelijkheden.

Belt u ons gerust eens 
om uw akoestische
probleem of vraag
aan ons voor te leggen.
U bent van harte
welkom in onze showroom
maar belt u alstublieft vooraf
wel even om een afspraak te
maken. Het is ook mogelijk om
bij u langs te komen om met
een aantal panelen een test
uit te voeren zodat u de
unieke Snowsound® 
absorbtie met eigen oren kunt ervaren

 

De voordelen van Snowsound®
De Snowsound® technologie en producten zijn beschermd door verschillende patenten en zijn het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling hetgeen nog steeds voortduurd. De materiaal- en productvoordelen zijn zeer talrijk. In het kort hieronder de belangrijkste:

100% absorbtie
Door het frameloze ontwerp hebben de panelen een volledig absorberend oppervlak. Het gehele paneel is volledig beschikbaar om akoestische correcties te bewerkstelligen zonder hierbij hinder te ondervinden van overige materialen.

Vuurvast
Het paneel bestaat maar uit één materiaal; zowel de bekleding als de geluidabsorberende vulling zijn op brandbaarheid getest en hebben de Italiaanse klasse 1 en Europese Euroclass B-s2 d0 calssificatie.

100% recyclebaar
Bij de ontwikkeling van de Snowsound® panelen was het uitgangspunt om een product te ontwikkelen dat volledig recyclebaar is. Om deze reden zijn de panelen volledig van ployester zodat er geen scheding van meerder grondstoffen hoeft plaats te vinden. Het binnenwerk van de panelen bestaat voor 30% uit gerecycled materiaal.
Niet klimaat gevoelig
De panelen zijn getest op de invloed van extreme temperatuur schommelingen in een klimaatkamer. ISO 9142 temperatuur van-20ºC tot +70ºC en een luchtvochtigheid tot 90%.
Licht Dun Sterk
De panelen zijn dankzij de geperste rand zeer sterk. Daarnaast zij ze erg handzaam doordat de panelen dun zijn en licht van gewicht; ongeveer 3,4 kg per m2.
Design & designers
De Snowsound® akoestische capaciteiten worden vormgegeven door vooraanstaande internationale product ontwerpers. De aldus tot stand gekomen producten bieden de oplossing voor meer en meer akoestische problemen van de simpelste tot meest complexe.
Internationale erkenning
De technische innovatie van Snowsound® alsmede de producten zijn internationaal onderscheiden met zeer prestigieuze awards. Zo werd Snowsound® in Amerika onderscheiden met de “International CES Innovations Design and Engineering Awards” een van de meest aansprekende prijzen op het gebied van innovatie op het gebied van electronica en audio/video.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.