100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 25 september 2023
  • Stratos M

Stratos M

design Studio Hannes Wettstein

Een zitschaal met een vouwtje...
Stratos M naar een ontwerp van Hannes Wettstein is de nieuwste toevoeging aan de collectie van Maxdesign. Het meest karakteristieke aan Stratos M is de zitschaal waarin over de lengterichting een vouw loopt. Hierdoor ontstaat een verrassende schaduwwerking.

Stratos M is leverbaar met een kunststof zitschaal, een gedeeltelijk gestoffeerde zitschaal (zit of zit en rug paneel) en met een volledig gestoffeerde zitschaal. Voor het onderstel is er de keuze uit de volgende mogelijkheden: twee 4-poots varianten waarvan er een stapelbaar is; een stapelbaar 4 poots frame met armleuningen; een slede frame met en zonder armleggers; een frame met houten poten (ook in hoge kruk uitvoering) en 5-teens draaibaar en verrijdbaar onderstel. Daarnaast is Stratos leverbaar in een lage en bredere versie; de lounge chair. Deze stoel is leverbaar met een draaibaar en een vast onderstel. Deze laatste is ook leverbaar met een slede frame. De zithoogte van de lounge chair is 40 cm.

Stratos M kunststof versie is verkrijgbaar in 10 kleuren polypropyleen, zie hiervoor het overzicht bij "uitvoeringen".


Stratos M

Andere leden in de Stratos productfamilie:
   Stratos
   Stratos Lounge
   Stratos MH

 Studio Hannes Wettstein Stephan Hürlemann & Simon Husslein

Na het overlijden van Hannes Wettstein op vijftig jarige leeftijd te Zürich in 2008 werd de studio voortgezet en uitgebouwd onder leiding van Stephan Hürlemann & Simon Husslein. De studio ontwerpt, ontwikkelt en realiseert producten voor dagelijks gebruik, meubilair en interieurs voor internationale opdrachtgevers. Studio Hannes Wettstein is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau met meer dan 10 ontwerpers en architecten en heeft de laatset jaren veel design prijzen gewonnen.

Studio Wettstein ontwiep voor Maxdesign 3 producten:
• Dininho 2010
• Pic 2010
• Stratos 2011

Foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.