100% Italian selected by Zero-Z design

zondag 27 november 2022

Glazen wanden en deuren maken al sinds 1997 deel uit van onze collectie. Toch lijkt het een vreemde eend in de bijt. Dat komt met name doordat het zwaartepunt van ons leveringsprogramma bij stoelen, kasten en werkplekaccessoires ligt.

Onze expertise op het gebied van glazen deuren, wanden en schuifwanden is er niet minder om. We hebben hiervoor zelfs een speciale website gebouwd.
Kijkt u eens op:

  • Simple
  • Simple
  • Simple
  • Simple

Simple

design Decoma Design

Simple is een zeer elegant en innovatief wandenprogramma. Het is een ideaal systeem om ruimtes te creeren zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen te hoeven doen. Simple wanden en deuren worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig te monteren. Mede dankzij de mogelijkheid om uit verschillende materialen en uitvoeringen te kunnen kiezen is Simple geschikt voor vele toepassingen zowel particulier als projectmatig.

In de Simple wanden kunnen ook kasten worden opgenomen. Er zijn zwevende kasten die in een uitsparing in de glaspanelen worden gemonteerd en aan beide zijden uitsteken.

In de wanden kunnen draaideuren en enkele of dubbele schuifdeuren worden opgenomen. De deuren zijn wandhoog en hebben een standaard breedte van 100cm.

De panelen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:
Gelaagd glas 2x 5mm. in de kleuren;
helder, lichtbruin, lichtgrijs, jade groen, blauw, fluoriserend geel. Helder glas kan desgewenst geheel of gedeeltelijk worden gezandstraald.
Gelaagd gezuuretst glas in de kleuren;
wit, lichtbruin, lichtgrijs en jade groen.
Gelaagd gelakt glas in de kleuren;
wit en zwart.
De deuren kunnen eveneens worden geleverd in gelakt hout in de kleuren wit, zwart en donker rood.

De aluminium profielen zijn standaard naturel geanodiseerd maar zijn in gelakte uitvoering leverbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, zand, licht brons, donker brons, donker grijs. De profielen kunnen ook worden verchroomd.

 

 

 

 


Decoma Design
Luigi Mascheroni

Decoma design is in 1986 opgericht door Luigi Macheroni. Inmiddels heeft het bedrijf een internationale reputatie opgebouwd en werkt Luigi met een team van zo'n 15 architecten, ontwerpers, grafici en web designers. Hieruit blijkt gelijk dat Decoma Design een breed scala aan diensten levert. Naast industrial design houd men zich ook bezig met engineering, exhibition design, communication en sales strategies... Het bedrijf is zeer succesvol en sleept jaarlijks wel 1 of meerdere design prijzen in de wacht. Zo is Decoma Design meermalig Compasso d'Oro winnaar.

Documentatie

Technische specificaties

Montage handleidingen

Download foto's

 

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat uit twee glaspanelen met daartussen een PVB (PolyVinylButyral) folie. Bij glasbreuk blijven de meeste scherven aan deze PVB folie vastzitten. De beglazing zal op zijn plaats blijven. Gelaagd glas kan gekenmerkt worden als veiligheidsglas omdat er na breuk geen gevaarlijke scherven ontstaan die ernstig letsel kunnen veroorzaken.

Bekijk de video...

 

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.