100% Italian selected by Zero-Z design

donderdag 7 december 2023

Glazen wanden en deuren maken al sinds 1997 deel uit van onze collectie. Toch lijkt het een vreemde eend in de bijt. Dat komt met name doordat het zwaartepunt van ons leveringsprogramma bij stoelen, kasten en werkplekaccessoires ligt.

Onze expertise op het gebied van glazen deuren, wanden en schuifwanden is er niet minder om. We hebben hiervoor zelfs een speciale website gebouwd.
Kijkt u eens op:

  • Pole
  • Pole
  • Pole
  • Pole
  • Pole
  • Pole

Pole

design Decoma Design

Pole lijkt wat constructie betreft heel erg op het Osso syteem maar heeft toch een heel eigen uitstraling. De basis van het systeem is een aluminium staander die wordt geklemd tussen vloer en plafond. Aan de onder en bovenzijde van de staander bevinden zich in totaal vier montage punten. Aan deze punten worden de hardglazen panelen gemonteerd.

Naast de naturel geanodiseerde uitvoering zijn de staanders leverbaar in de volgende lakkleuren: wit, zwart, zand, licht en donker brons, grijs en chroom. De glaspanelen zijn leverbaar in: helder, licht bruin en licht grijs helder of gezuuretst/ geheel of deels gezandstraald / gelakt in wit, zwart, ivoor, zand, aubergine, taupe en lever.

Het Pole programma bevat tevens een groot aantal accessoires, zoals legborden en kasten, die aan de staanders kunnen worden bevestigd.

In de wanden kunnen zowel taats als schuifdeuren worden opgenomen. De Pole deuren kunnen ook apart in iedere bouwkundige situatie worden toegepast.

 

 

Decoma Design
Luigi Mascheroni

Decoma design is in 1986 opgericht door Luigi Macheroni. Inmiddels heeft het bedrijf een internationale reputatie opgebouwd en werkt Luigi met een team van zo'n 15 architecten, ontwerpers, grafici en web designers. Hieruit blijkt gelijk dat Decoma Design een breed scala aan diensten levert. Naast industrial design houd men zich ook bezig met engineeringexhibition designcommunication en sales strategies... Het bedrijf is zeer succesvol en sleept jaarlijks wel 1 of meerdere design prijzen in de wacht. Zo is Decoma Design meermalig Compasso d'Oro winnaar.

Documentatie

Technische specificaties

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.