100% Italian selected by Zero-Z design

vrijdag 26 februari 2021

Glazen wanden en deuren maken al sinds 1997 deel uit van onze collectie. Toch lijkt het een vreemde eend in de bijt. Dat komt met name doordat het zwaartepunt van ons leveringsprogramma bij stoelen, kasten en werkplekaccessoires ligt.

Onze expertise op het gebied van glazen deuren, wanden en schuifwanden is er niet minder om. We hebben hiervoor zelfs een speciale website gebouwd.
Kijkt u eens op:

  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Slide

design R&S Luconi

Slide is een systeem met plafondhoge schuifdeuren met zeer minimalistische profielen. De zeer slanke plafondrail is leverbaar met 1, 2 of 3 sporen, zodat wanden met meerdere panelen en openingen kunnen worden gerealiseerd. Deze rail kan desgewenst in het plafond worden weggewerkt. Het zeer minimalistisch vormgegeven Slide systeem heeft visueel en esthetisch veel overeenkomsten met het Simple! wandenprogramma. Beide systemen kunnen derhalve goed met elkaar worden gecombineerd.

De schuifdeuren worden geleverd met een soft-closing-system. De maximale hoogte is 320 cm.

Slide is verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen. Het glas kan onder andere geleverd worden in: naturel, licht bruin, licht grijs en licht groen in zowel helder als gezuuretste uitvoering. Daarnaast kan het glas gezandstraald worden geleverd in verschillende mogelijkheden; geheel, deels, in banen of naar eigen ontwerp (bijvoorbeeld een logo). Er zijn ook nog verschillende kleuren gelakt glas leverbaar. De profielen zijn leverbaar in de volgende 9 kleuren: grijs aluminium, zwart, wit, licht en donker brons, zand, lichtgrijs, chroom en donker grijs.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.