100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021

Glazen wanden en deuren maken al sinds 1997 deel uit van onze collectie. Toch lijkt het een vreemde eend in de bijt. Dat komt met name doordat het zwaartepunt van ons leveringsprogramma bij stoelen, kasten en werkplekaccessoires ligt.

Onze expertise op het gebied van glazen deuren, wanden en schuifwanden is er niet minder om. We hebben hiervoor zelfs een speciale website gebouwd.
Kijkt u eens op:

  • Simple doors
  • Simple doors
  • Simple doors
  • Simple doors
  • Simple doors
  • Simple doors

Simple doors

design R&S Luconi

Simple is een zeer elegant en innovatief wandenprogramma. Het is een ideaal systeem om ruimtes te creeren zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen te hoeven doen. Simple wanden en deuren worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig te monteren. Mede dankzij de mogelijkheid om uit verschillende materialen en uitvoeringen te kunnen kiezen is Simple geschikt voor vele toepassingen zowel particulier als projectmatig.

De deuren van Simple zijn ook separaat toepasbaar in nagenoeg iedere bouwkundige situatie. Er zijn verschillende kozijn varianten: Flat; gelijke dikte aan de wand, Step; met een stijl van 20,2mm. Cover; met een stijl van 80mm. Daarnaast is er nog een schuifdeur, model Inside. De deuren hebben de volgende standaard afmetingen: B=600/700/800mm H=2100mm. Daarnaast kunnen de deuren op maat worden geproduceerd tot maximaal 1200x3200mm.

De panelen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:
Gehard glas 6mm. in de kleuren;
helder, lichtbruin, lichtgrijs, jade groen, blauw, fluoriserend geel, opaal. Helder glas kan desgewenst geheel of gedeeltelijk worden gezandstraald.
Gehard gezuuretst glas in de kleuren;
wit, lichtbruin, lichtgrijs en jade groen.
Gehard gelakt glas in de kleuren;
wit, ivoor, dunas, aubergine, peltrox, auror en zwart.
De deuren kunnen eveneens worden geleverd in lichtgewicht hout, onbehandeld of in kleur gelakt.

De aluminium profielen zijn standaard naturel geanodiseerd maar zijn in gelakte uitvoering leverbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, zand, licht brons, donker brons, donker grijs. De profielen kunnen ook worden verchroomd.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.