100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 21 juni 2021

Glazen wanden en deuren maken al sinds 1997 deel uit van onze collectie. Toch lijkt het een vreemde eend in de bijt. Dat komt met name doordat het zwaartepunt van ons leveringsprogramma bij stoelen, kasten en werkplekaccessoires ligt.

Onze expertise op het gebied van glazen deuren, wanden en schuifwanden is er niet minder om. We hebben hiervoor zelfs een speciale website gebouwd.
Kijkt u eens op:

  • Osso taatsdeur
  • Osso taatsdeur
  • Osso taatsdeur
  • Osso taatsdeur
  • Osso taatsdeur

Osso taatsdeur

design Ivan Palmini

Hardglazen deur draaiend aan een aluminium staander die wordt geklemd tussen vloer en plafond.

De glaspanelen zijn leverbaar in: helder, licht bruin en licht grijs helder of gezuuretst/ geheel of deels gezandstraald / gelakt in wit, zwart, ivoor, zand, aubergine, taupe en lever.

De Osso deuren kunnen in iedere bouwkundige situatie worden toegepast. Naast taatsdeuren zijn er ook schuifdeuren leverbaar. Het is ook mogelijk om de deuren te combineren met vaste panelen binnen hetzelfde systeem. Voorbeelden hiervan treft u aan bij de rubriek glazen wanden.

 Ivan Palmini

Ivan is geboren in 1960 in het pitoreske Civitanova Marche aan de Adriatische kust bekend vanwege de leerverwerking en schoenenindustrie. Na zijn afstuderen als architect aan de academie van Venezië starte Ivan in 1983 zijn eiegen ontwerpstudio. Ivan was nauw betrokken bij de start van de firma Luconi omdat hij het eerste wanden systeem voor Luconi heeft ontworpen. Voor dit Osso systeem werd Ivan in 2003 door de Italian Design Association genomineerd voor de prestigieuse Compasso d"oro.

Doc

Montage handleidingen

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.