100% Italian selected by Zero-Z design

zondag 27 november 2022
  • Little Queen of Love

Little Queen of Love

design Moro & Pigatti

Design of Love is de veelbelovende naam voor de eerste meubelcollectie van de mode-ontwerpers Graziano Moro en Renato Pigatti. Deze twee in de Italiaanse modewereld groot geworden designers willen een collectie meubels en woonaccessoires bieden waar je een goed gevoel van krijgt. De collectie heeft eigentijdse details en materiaalgebruik met een knipoog naar het verleden.

Queen of Love is de naam van de riante fauteuil. De afmetingen zijn; 102x95xH109cm de zithoogte is 40cm. De bijpassende pouffe draagt de naam Little Prince of Love en de vaas annex wijnkoeler heeft de veelzeggende naam Pot of Love.

Onlangs is de collectie uitgebreid met de volgende modellen:
Little Queen of Love is de kleine uitvoering van de Queen.
Princess of Love een stoel met dezelfde kenmerken en fraai uitgewerkte details als de fauteuils.
Duke of Love is de salontafel.
Joker of Love, een koppelbaar kastelement.
Frame of Love, een lijst om bijvoorbeeld een spiegel te maken of uw kamer geheel in Design of Love stijl mee te decoreren. Leverbaar in Small, Medium, Large en Extra Large. Daarnaast is er een vloerstaander leverbaar waarop twee Medium FOL kunnen worden geplaatst. De statief heeft de volgende afmetingen: L= 100cm B=70cm H=155cm.
Crown of Love is een imposante kroonluchter met een oppervlak van maar liefst 174cm x 194cm. De hoogte is 105cm. De hanglamp is geschikt voor 6 spaarlampen van 15W en weegt 40kg.
Sir of Love is een karakteristieke tafel met een zeer dun blad en forse poten. De tafel is zowel binnen als buiten toepasbaar en kan worden geleverd met een blad van gehard glas of wit hpl.
Lady of Love is een rijkelijk gedecoreerde tafellamp met een hoogte van 88cm en een doorsnede van 43cm.
King of Love is een zeer imposante staande lamp met een hoogte van maar liefst 235cm. De breedte is 195cm.

Alle modellen zijn vervaardigd van door en door gekleurd UV bestendig polyethyleen en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. De collectie is leverbaar in diverse kleuren.

Een overzicht van de gehele collectie treft u aan op de pagina: Design of Love

X

Moro & Pigatti

Graziano Moro en Renato Pigatti zijn twee ontwerpers met gevoel voor theater, hetgeen wel blijkt uit bovenstaande foto. De twee mode-ontwerpers hebben een directe benadering vol met emotie. Ze zoeken het niet in geavanceerde middelen of technieken maar proberen met eenvoudige emoties harten te veroveren. Door deze benadering spreken ze een universele taal begrijpelijk voor zowel een jong kind als een volwassene. Dit in combinatie met de smaak en stijl die het tweetal in 20 jaar in de modewereld heeft ontwikkeld maakt dat de projecten van Graziano en Renato zo populair zijn.

 

ROTOMOLDING
De productietechniek van dit product heet in het Nederlands rotatiegieten. Hierbij wordt kunststof poeder (meestal polyethyleen en bij MyYour Poleasy) in een matrijs (mal) spanningsvrij verhit en tijdens het roteren van de matrijs omgevormd tot een kunststof product. Door het roteren word het smeltende kunststof tegen de matrijswand aangeslingerd en neemt die vorm aan. Daarna wordt het product gekoeld en uit de matrijs genomen. 

Bekijk de video...

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.