100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 21 juni 2021
  • Snowsound Fiber
  • Snowsound Fiber
  • Snowsound Fiber
  • Snowsound Fiber
  • Snowsound Fiber
  • Snowsound Fiber

Snowsound Fiber

Dank zij de vrijheid die Snowsound Fiber u bied met een akoestische stof die u naar eigen wens kunt verwerken verbeterd u de akoestiek in combinatie met uw eigen creativiteit. De Snowsound Fiber technologie is gebaseerd op een weefsel van zachte vuurbestendige akoestische polyester vezels. Dankzij de interactie tussen de vezels en de lucht eromheen beschikken de stoffen over hoogstaande akoestische kwaliteiten. Door daarnaast zorgvuldig om te gaan met de hoeveelheid materiaal en de positie ervan in de ruimte kunnen wij met Snowsound Fiber de akoestsiche situatie aanzienlijk verbeteren. Al onze akoestische stoffen hebben het Greenguard certificaat verkregen omdat de productie ervan voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Snowsound Fiber
 imaakt gebruik van de Snowsound-Fiber technologie; het ployester weefsel heeft in combinatie met de wijze waarop het is gemonteerd hoogstaande geluidsabsorberende eigenschappen. Tussen de verschillende panelen bevindt zich ruimte hetgeen de configuratie in staat stelt om het omgevingsgeluid te reduceren omdat deze wordt 'opgevangen' in de 'luchtruimten' tussen de panelen.

De speciale vezels waarvan deze panelen worden gemaakt hebben een zeer hoge akoestische absorptie, welke nog eens wordt verhoogd door de combinatie van verschillende panelen op afstand van elkaar. Aan het doek is aan de boven- en onderzijde een 'tunnel' gestikt waarin een roede wordt geschoven waarmee het doek aan de wandsteunen kan worden bevestigd. Op de muursteunen kan de afstand van het paneel tot de muur worden ingesteld en tussen de panelen onderling bij gebruik van meerdere panelen.

Snowsound Fiber is een hoogstaand, modulair en lichtgewicht akoestisch product op basis van de gepatenteerde Snowsound-Fiber technologie, bestaande uit zachte polyester vezels gemengd met zilver ionen. De stof is brandwerend en antibacterieel.

Snowsound Fiber is leverbaar in vele kleuren vanuit diverse collecties: Snowsound Fiber 1 Color, Snowsound Fiber 2 Line, Snowsound Fiber 2R Line-R, Snowsound Fiber 3 Melange, Snowsound 6 Velvet en Snowsound Fiber 8 Bouclé.

Voor onze akoestische producten hebben wij tegenwoordig een speciale website:

 
Bezoek onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl

Meer informatie:

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.