100% Italian selected by Zero-Z design

zaterdag 17 april 2021

Nieuws

 

Maxdesign stop per 1 januari 2020

Als een donderslag bij heldere hemel bereikte ons begin december 2019 het nieuws dat de activiteiten van Maxdesign met vrijwel onmiddelijke ingang stoppen.

Lees verder

Hollywood

Hollywood is een zeer imposante lamp waarbij de ontwerpers zich hebben laten inspireren door de spots die vroeger op de filmsets werden gebruikt.

Lees verder
Snowsound Art Sezgin Aksu

De in 1970 geboren Turkse ontwerper Sezgin Aksu studeerde aan de academie voor beeldende kunst in Stuttgart en aan het Les Ateliers te Parijs.

Lees verder

 

Speech

Ruim gevarieerde producten ontworpen om te voldoen aan de wensen van multifunctionele omgevingen, zoals vergaderzalen en collegezalen in een product.

Lees verder

Lido

Lido is een kapstop met een rechthoekige gepoedercoate metalen frame met een chromen kledinghanger steun.


Lees verder
Pegaso Infinito

Een modulaire tafel voor lineaire composities zonder limieten. De bladen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en bladvormen, zowel helder als gematteerd.

Lees verder


Snowsound Fiber - De toekomst van akoestisch design

Na meer dan drie jaar onderzoek te hebben gedaan lanceert Caimi Brevetti Snowsound® Fiber, een lijn met akoestische stoffen met uitstekende geluidsabsorberende prestaties.

Lees verder

MyYour laat kunststof roesten

MyYour heeft zich laten inspireren door de vintage trend en dat heeft geleid tot een aantal inovatieve en verrassende afwerkingen. Het is MyYour zelfs gelukt om kunststof te laten roesten.

Lees verder
XXIV Compasso d'Oro Award

Flap van Alberto en Francesco Meda is op 14 juni 2016 in Milaan onderscheiden met de prestigieuze XXIV Compasso d'Oro Award.Lees verder

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.