100% Italian selected by Zero-Z design

zaterdag 26 september 2020
  • Wallstreet mobile
  • Wallstreet mobile
  • Wallstreet mobile
  • Wallstreet mobile
  • Wallstreet mobile
  • Wallstreet mobile
  • Wallstreet mobile

Wallstreet mobile

design Greutmann Bolzern

Wallstreet Mobile is afgeleide van de Wallstreet collectie; een productfamilie met presentatie hulpmiddelen zowel voor op de vloer als aan de wand. De karakteristieke wandrail waar tal van accessoires aan gehangen kunnen worden is voor de Mobile collectie niet aan de orde.

De Wallstreet Mobile collectie omvat de volgende onderdelen:
- Flipover Verrijdbaar aluminium frame met 4 wielen waarvan 2 met rem. Voorzien van geëmailleerd stalen whiteboard met magnetische papierklem. Hoogteverstelling middels gasveer van 183-213cm.
- Multimedia tafel Verrijdbaar aluminium frame met 4 wielen waarvan 2 met rem. Voorzien van stalen legbord 35x50cm. Optioneel extra legbord 45x50cm. Hoogteverstelling middels gasveer van 105-135cm.
- Statafel Aluminium frame op 4 voetplaten of verrijdbaar met 4 wielen waarvan 2 met rem. Voorzien van 13mm dik zwart gebeitst multiplex blad 65x65cm. Hoogteverstelling middels gasveer van 90-120cm.
- Sta werktafel Verrijdbaar aluminium frame met 4 wielen waarvan 2 met rem. Voorzien van 15mm dik zwart gebeitst multiplex blad 75x75cm. Extra L-vormig zwart gebeitst multiplex blad t.b.v. CPU. Hoogteverstelling middels gasveer van 78-105cm. 
- Lezenaar Verrijdbaar aluminium frame met 4 wielen waarvan 2 met rem. Voorzien van zwart gelakt stalen topblad en multiplex frontpaneel. Hoogteverstelling middels gasveer van 90-120cm.
- Projectiescherm Verrijdbaar aluminium frame met 4 wielen waarvan 2 met rem. Leverbaar in 5 schermafmetingen van 160x160cm tot 240x220cm. Hoogteverstelling middels gasveer tot maximaal 340cm.

Naast deze verrijdbare elementen bevat het Wallstreet programma ook nog een vrijstaand kastsysteem en een railsysteem. Aan de wandrail kunnen aluminium frames worden gehangen waarin een groot aantal elementen, zoals legborden en kasten, kan worden opgenomen. Tevens zijn er diverse wandborden die aan de rail kunnen worden gehangen waaronder; whiteboards, prikborden, projectieborden en flip-overs. Meer informatie treft u aan op: Wallstreet algemeen

 

De producten uit deze collectie hebben een LGA certificaat wegens het succesvol doorstaan van testen door het Duitse instituut voor product testen en kwaliteit controle. De testdiensten van het Duitse TUV controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie en hygiëne.

 LGA Certificaat

 Urs Greutmann & Carmen Bolzern

Dit Zwitserse ontwerpersduo richtte in 1984 designstudio Greutmann Bolzern op in Zürich. Urs is studeerde industrial design aan de Unversity of Design. Carmen is afgestudeerd als interieur architecte. In 2003 hebben beiden de titel Design Professor gekregen van de Academy of Fine Arts te Munchen. Naast de talloze interieur en architectuur projecten hebben Urs en Carmen een groot aantal gebruiksvoorwerpen, meubels en lampen ontworpen. Door de jaren heen heeft men hier verschillende design prijzen mee gewonnen waaronder de prestigieuze Red Dot Award.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.