100% Italian selected by Zero-Z design

woensdag 19 februari 2020
  • Royal
  • Royal

Royal

design Greutmann Bolzern

Royal is verkrijgbaar als staande en als wand kapstok.

De Royal kapstok heeft een hoogte van 173,5 cm. de voet heeft een diameter van 35 cm. De kroon en parapluhouder zijn uitgevoerd in verchroomd stafstaal. De voet en de staander zijn vervaardigd van zwart poedergecoat staal.

De wandkapstok heeft een breedte van 51 cm. en is 14 cm. hoog en 12 cm. diep.

 

De producten uit deze collectie hebben een LGA certificaat wegens het succesvol doorstaan van testen door het Duitse instituut voor product testen en kwaliteit controle. De testdiensten van het Duitse TUV controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie en hygiëne.

 LGA Certificaat

 Urs Greutmann & Carmen Bolzern

Dit Zwitserse ontwerpersduo richtte in 1984 designstudio Greutmann Bolzern op in Zürich. Urs is studeerde industrial design aan de Unversity of Design. Carmen is afgestudeerd als interieur architecte. In 2003 hebben beiden de titel Design Professor gekregen van de Academy of Fine Arts te Munchen. Naast de talloze interieur en architectuur projecten hebben Urs en Carmen een groot aantal gebruiksvoorwerpen, meubels en lampen ontworpen. Door de jaren heen heeft men hier verschillende design prijzen mee gewonnen waaronder de prestigieuze Red Dot Award.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.