100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 27 september 2021
  • Wiredress

Wiredress

design Mamouk Design

Wiredress is leverbaar als; enkelvoudige plafondhanger, plafondgarderobe met 7 hangers, wandgarderobe met 7 hangers, vrijstaande garderobe met 6 hangers en als paraplubak.

Van de staalkabels met daaraan een stalen buis en kogel kan eenvoudig een kledinghanger worden gemaakt.

De vrijstaande kapstok met 6 hangers heeft een hoogte van 184 cm. en een diepte en breedte van 42 cm. Het stalen frame is zwart gelakt en de hangers zijn verchroomd.

 

De producten uit deze collectie hebben een LGA certificaat wegens het succesvol doorstaan van testen door het Duitse instituut voor product testen en kwaliteit controle. De testdiensten van het Duitse TUV controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie en hygiëne.

 LGA Certificaat

 Marie Kehl Moundalek

Marie Kehl Moundalek starte als free-lance product designer eind 2005 en werkt onder de naam Mamouk Design. Haar achtergrond ligt in de fotografie en media. In 1997 studeerde Marie af aan de Haute Ecole d'Art et de Design te Geneve in de vakken mixed media, video, fotografie en kunst geschiedenis.

Documentatie

Download foto's

 

Van staalkabel naar kledinghanger...

Van de staalkabels met daaraan een stalen buis en kogel kan eenvoudig een kledinghanger worden gemaakt. Deze video maakt dit, met een knipoog, over duidelijk.

Bekijk de video

 

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.