100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 21 juni 2021

Glazen wanden en deuren maken al sinds 1997 deel uit van onze collectie. Toch lijkt het een vreemde eend in de bijt. Dat komt met name doordat het zwaartepunt van ons leveringsprogramma bij stoelen, kasten en werkplekaccessoires ligt.

Onze expertise op het gebied van glazen deuren, wanden en schuifwanden is er niet minder om. We hebben hiervoor zelfs een speciale website gebouwd.
Kijkt u eens op:

  • Pan

Pan

design R&S Luconi

Pan is een systeem met plafondhoge schuifdeuren met een zeer imposante uitstraling. De deuren bestaan uit een aluminium frame met een dikte van 46mm. waar aan beide zijden een 4mm. gehard glazen paneel is verlijmd. De deurgreep is zeer subtiel in het frame opgenomen en bestaat uit een ovale uitsparing. De zeer slanke plafondrail is leverbaar met 1, 2 of 3 sporen, zodat wanden met meerdere panelen en openingen kunnen worden gerealiseerd. Deze rail kan desgewenst in het plafond worden weggewerkt.

De schuifdeuren worden geleverd met een soft-closing-system. De maximale hoogte is 320 cm.

Pan is verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen. Het glas kan onder andere geleverd worden in: naturel, licht bruin, licht grijs en licht groen in zowel helder als gezuuretste uitvoering. Daarnaast zijn ook nog verschillende kleuren gelakt glas leverbaar. De profielen zijn leverbaar in de volgende 9 kleuren: grijs aluminium, zwart, wit, licht en donker brons, zand, lichtgrijs, chroom en donker grijs.

Documentatie

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.